Vidimo se 1. juna!

Vidimo se 1. juna!

Dragi naši putnici!

Obavještavamo vas da će naša turistička agencija ponovo početi sa radom 1. juna 2020. godine, prema propisanim uslovima i mjerama zaštite i vas naših klijenata, a i naših zaposlenih.

Stoga će rad biti organizovan u dvije smjene po 5 sati i radno vrijeme će do daljnje stabilizacije stanja biti od 08:00h do 18:00h (ponedjeljak – petak) i od 09:00h do 14:00h (subota).

Za sva putovanja koja su otkazana ili nisu realizovana usljed bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS-CoV-2, a koja su ugovorena zaključno sa 15.03.2020. godine,  našim klijentima prema preporuci Vlade RS nudimo zamjensko putovanje, a sve u dogovoru sa organizatorima putovanja. Da li će to biti ista destinacija, a u drugom terminu ili postoji mogućnost izbora nove destinacije, sve ćemo se dogovarati sa vama i sa našim kolegama saradnicima.

Novo putovanja se obračunava po trenutno aktuelnim cijenama za odabranu uslugu/period u momentu rezervacije, ili drugačije ukoliko je propisano od strane neposrednih pružaoca usluga.

Uplaćeni novac putnici će moći da iskoriste do 31.12.2021. godine kada se steknu svi potrebni uslovi za realizaciju putovanja, u smislu normalizacije stanja tj. nesmetanog funkcionisanja svih vidova saobraćaja i pružanja turističkih usluga.

Ukoliko putnik ne iskoristi zamjensko putovanje do kraja 2021. godine, ili se odluči za povrat iznosa koji je uplatio, povrat uplaćenog iznosa će biti isplaćen u roku od 14 dana nakon isteka ovog roka tj. najkasnije do 14.01.2022. godine, a nakon pisanog zahtjeva putnika.

Što se tiče uplata avansnih rata za đačke i maturske ekskurzije, slobodno možete nastaviti sa uplatom istih, jer su sa Ministarstvom prosvjete dogovoreni novi termini izvođenja ovih putovanja u septembru ili oktobru o.g.

Molimo da se pridržavate svih propisanih mjera uz obaveznu upotrebu maski i rukavica.

 

Zahvaljujemo Vam na razumijevanju.

 

Vaš “Kompas tours” team

3420 UKUPNO PREGLEDA 1 POSJETA DANASKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *