Turistički vaučeri – Vaučeri MTiT RS

Turistički vaučeri – Vaučeri MTiT RS

Poštovani građani,

u našoj turističkoj agenciji možete aplicirati za vaučere Ministarsva trgovine i turizma Republike Srpske u iznosu od 100,00 KM po punoljetnoj osobi.

 

Ко остварује право на туристички ваучер?

Корисник ваучера је сваки пунољетни грађанин Републике Српске, као и грађанин са пребивалиштем у Брчко Дистрикту који посједује држављанство Републике Српске, без обзира на висину личних примања.

 

Гдје се може искористити туристички ваучер?

Ваучер се може искористити у угоститељским објектима за смјештај који су пријављени за учешће у пројекту, искључиво ван мјеста пребивалишта корисника ваучера. 

 

Која је вриједност ваучера и шта се плаћа с њим?

Вриједност туристичког ваучера износи 100,00 КМ и може се користити једном у периоду од 01. јула до 30. октобра 2022. године за плаћање услуге смјештаја (ноћење са доручком), без обзира на вриједност извршене услуге смјештаја.

Један корисник може искористити туристички ваучер за плаћање трошкова услуге смјештаја у минималном трајању од два ноћења заредом, док два корисника могу искористити туристичке ваучере за плаћање трошкова услуге смјештаја у минималном трајању од три ноћења заредом.

Ваучер се може искористити за плаћање трошкова у минималном трајању од четири ноћења заредом у више угоститељских објеката за смјештај у корист три корисника ваучера ако се туристички аранжман реализује посредством туристичке агенције.

 

Коме се грађани обраћају за ваучер?

У циљу прибављања ваучера, грађани се обраћају директно угоститељу или туристичкој агенцији који учествују у пројекту, а који даље путем јединствене електронске апликације Министарству трговине и туризма подносе пријаву за ваучер.

 

До када траје пројекат?

Предвиђени период реализације пројекта је од 01. јула до 30. октобра 2022. године.

 

Да ли је ваучер преносив?

Не, ваучер може користити само лице на чије име ваучер гласи и са истим се може плаћати само услуга смјештаја која укључује ноћење са доручком.

 

Informacije i rezervacije:

“KOMPAS TOURS-rm” d.o.o. BANJA LUKA

Nikole Tesle br. 3 /stara BUS stanica/

// više od 25 godina sa vama //

LICENCA ZA TOUROPERATORA:

14.07-325-501/19 od 23.08.2019.

(četvrta po redu)

Telefoni: 051 217 775 i 051 219 473

e-mail: kompastours@gmail.com

 VAŠ KOMPAS ZA SIGURAN PUT

17161 UKUPNO PREGLEDA 3 POSJETA DANASKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *