Search
Ponedjeljak 17 Januara 2022
  • :
  • :

Republika Srpska 🚘 TERME OZREN 4* Petrovo (specijalni paketi)

Republika Srpska 🚘 TERME OZREN 4* Petrovo (specijalni paketi)

Terme OZREN 4* Petrovo

 

~ Specijalni paketi ~

Za vas smo pripremili specijalne pakete kako bi vaš odmor što manje trošili na planiranje boravka, a maksimalno na uživanje i relaksaciju.

– In Love Terme Ozren –

U susret danu zaljubljenih, predstavljamo vam paket usluga pod nazivom “In Love Terme Ozren” koji smo kreirali za sve zaljubljene i one koji se tako osjećaju. Prepustite se kompletnom Spa & Wellness tretmanu sa voljenom osobom, a na kraju dana Vas čeka romantična večera i boca odabranog vina vinarije Milojević. Proslavimo zajedno ljubav.

Rezervišite ovaj paket po promotivnoj cijeni od 226 KM po osobi. Popust na ovaj paket moguće je ostvariti samo u periodu rezervacije ponedeljak – srijeda.

– Zimski Feel Good paket –

Ovaj paket je rasprodan i biće dostupan ponovo od 23.01.2022.

Zima je uveliko stigla, temperature napolju padaju ali padaju i naše cijene! Odaberite zimski “Feel Good” paket i opustite se uz fantastičnih 35% popusta na cijenu paketa.

Rezervišite 2 dana boravka za 2 osobe u Termama Ozren po akcijskoj cijeni od 266 KM. Ponuda važi za sve dane osim vikenda.

– Porodični odmor za troje –

Ukoliko želite da provedete nezaboravnu sedmicu u kupanju i relaksiranju sa čitavom porodicom onda ne tražite dalje od Porodičnog paketa kreiranog za dvoje odraslih i jedno dijete (do 12 godina).

Rezervišite ovaj paket po promotivnoj cijeni od 1209 KM.

– Porodični odmor za četvoro –

Idealan odmor je kada su svi na okupu, a u Termama Ozren upravo vam nudimo mogućnost boravka za cijelu porodicu po promotivnoj cijeni. Rezervišite već danas Porodični paket za dvoje odraslih i dvoje djece (do 12 godina).

Rezervišite ovaj paket po promotivnoj cijeni od 1380 KM.

– Bijeg u oazu mira –

Savršen način za opuštanje tokom sedmice, 4 polupansiona, pilling u parnom kupatilu i još mnogo toga. *Paket važi samo za radne dane u sedmici (nedjelja, ponedjeljak, utorak, srijeda i četvrtak).

Rezervišite ovaj paket po promotivnoj cijeni od 348 KM po osobi.

– Relax odmor –

Izaberite 3 dana u sedmici i posvetite ih u potpunosti sebi. Paket uključuje odmor na bazi polupansiona sa masažom i korištenjem wellnessa i bazena. *Paket važi samo za radne dane u sedmici (nedjelja, ponedjeljak, utorak, srijeda i četvrtak).

Rezervišite ovaj paket po promotivnoj cijeni od 280 KM po osobi.

– Sedam dana čarolije –

Provedite savršenih 7 dana odmora sa nama i doživite sve ono o čemu ste maštali. U ovom paketu za vas smo obezbijedili terapeutsku masažu, piling tijela i savršenu hranu.

Rezervišite ovaj paket po promotivnoj cijeni od 653 KM po osobi.

– Romantični vikend za dvoje –

Vama i vašoj voljenoj osobi nudimo nezaboravan vikend (petak, subota, nedjelja odjava) ispunjen masažama, wellnessom, vrhunskom hranom i mnogim drugim ugodnostima.

Rezervišite ovaj paket po promotivnoj cijeni od 198 KM po osobi.

– Kraljevski vikend –

Provedite nezaboravan vikend (petak, subota, nedjelja odjava) na termalnim bazenima i osjetite sve blagodeti wellnessa. Paket uključuje dva polupansiona, kraljevska masaža i piling u parnom kupatilu.

Rezervišite ovaj paket po promotivnoj cijeni od 276 KM po osobi.

– Čista desetka –

Provedite nezaboravnih deset dana u našem objektu i iskoristite sve beneficije po dušu i tijelo koje donosi korištenje wellness & spa usluga.

Rezervišite ovaj paket po promotivnoj cijeni od 878 KM po osobi.

 

Restoran vrsta:   À la carte – rad tokom cijele godine

  • Broj sjedećih mjesta je 226.
  • Kompleks Terme Ozren posjeduje dva a la carte restorana, za goste koji su na bazenima i goste hotela kao i sve one koji žele da probaju specijalitete nacionalne i internacionalne kuhinje, kao i vina iz vinarije Milojević. Radno vrijeme restorana je svakog dana od 07h do 23h.

Fast food bar – vanjski dio – rad tokom ljetne sezone

  • Broj sjedećih mjesta je 80.

 

Wellness & Spa Centar

Za sve one koji žele maksimalno da se relaksiraju i opuste, tu je naš wellness & spa centar koji u svojoj ponudi ima razne masaže i tretmane lica i tjela po pristupačnim cijenama kao i upotrebu parnog kupatila, suve finske saune i slane sobe.

Radno vrijeme wellness & spa centra je svakog dana od 11h do 19h.

 

Naš kompleks posjeduje 11 otvorenih i zatvorenih bazena sa različitim temperaturama vode od 29 do 36°C.

U ponudi je i bazen sa geotermalnom vodom koja je pogodna za liječenje raznih oboljenja kao što su problemi sa sinusima, reumatizam, psorijaza, povišeni krvni pritisak, deformacija kičmenog stuba i slično. Nalazišta termomineralne vode 1978. godine otkrio je akademik Josip Bać.

Radno vrijeme bazena je od 10h do 20h, preko čitave godine u funkciji su zatvoreni bazeni sa akva parkom koji sadrži četiri tobogana od kojih jedan za najmlađe goste do adrenalinskih za sve uzraste, radno vrijeme tobogana je ograničeno od 12h do 18h. Korištenje tobogana se ne naplaćuje.

 

Sve cijene na našoj web stranici su informativnog karaktera. Važeći cjenovnici su dostupni u agenciji i oni su sastavni dio ugovora i potvrde o putovanju. 

 

Organizator putovanja:

“KOMPAS TOURS-rm” d.o.o. BANJA LUKA

Nikole Tesle br. 3 /stara BUS stanica/

// više od 25 godina sa vama //

LICENCA ZA TOUROPERATORA:

14.07-325-501/19 od 23.08.2019.

(četvrta po redu)

Telefoni: 051 217 775 i 051 219 473

e-mail: kompastours@gmail.com

 VAŠ KOMPAS ZA SIGURAN PUT

17440 UKUPNO PREGLEDA 1 POSJETA DANASKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *