Meksiko ✈ KANKUN

Meksiko ✈ KANKUN

MEKSIKO – CANCUN

 

Meksiko država u kojoj možete vidjeti, doživjeti i probati sve što ste ikada zamislili.

Istražujmo mistične piramide, zavještanje koje su ostavili Asteci i Maje, kolonijalne tragove i katedrale koje ukazuju na uticaj španske imperije, običaje i najljepše plaže… Isprobavajamo meksičku hranu i začine! Uživajmo u suncu, moru i gostoprimstvu!

Cancun – grad na jugoistoku Meksika, star svega pola vijeka, smješten je na poluostrvu Jukatan, na obali Karipskog mora. Kankun nosi i epitet “grad koji nikad ne spava”. Bijele pješčane plaže i tirkizno plavo more, predstavljaju pravo mjesto za odmor i uživanje.

 

17.03 – 31.03.2021

14 dana/12 All inclusive usluga

Avionom iz Beograda

Cijena: 2.200 Eur

Informacije i rezervacije

051 217 775

Program putovanja

1. dan: Beograd – Cancun

Sastanak grupe 17.03.2021. na aerodromu Nikola Tesla dva sata prije leta. Aerodromske formalnosti, polijetanje ka Istanbulu po redu letenja. Konekcija na let ka Cancunu.

2. dan: Cancun

Slijetanje na aerodrom u Cancun 18.03.2021. u jutarnjim časovima. Transfer do hotela. Smještaj u hotel. All Inclusive usluge.

3 – 12. dan: Cancun

Boravak na bazi All Inclusive usluge. Vrijeme predviđeno za: relaksaciju, opuštanje, kupanje u toplom okeanu, bazenima, sunčanje, sportske aktivnosti, uz mogućnost organizacije i realizacije fakultativnih izleta.

13. dan: Cancun – Beograd

Doručak. Slobodno vrijeme. Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma. Let do Istanbula po redu letenja. Konekcija na let ka Beogradu.

14. dan: Beograd

Slijetanje na Beogradski aerodrom 31.03.2021. u jutarnjim časovima. Kraj programa.

 

CIJENA ARANŽMANA: 2.200€

 

CIJENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Prevoz avionom na relaciji Beograd-Cancun-Beograd sa uključenim predatim prtljagom do 23 kg i ručnim prtljagom do 8 kg (doplata za povećani prtljag po kg po tarifi avio prevoznika);
 • Aerodromske takse;
 • Transfer na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom;
 • 12 All Inclusive usluga u 1/2 sobama (jednokrevetne sobe po zahtjevu uz doplatu) u hotelu sa 5*;
 • Sve obavezne takse vezane za boravak i hotelski smJeštaj;
 • Usluge turističkog vodiča;
 • Organizacione troškove.

 

CIJENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Fakultativne izlete;
 • Ulaznice za muzeje, lokalitete i objekte;
 • Osiguranje pružanja pomoći za vrijeme putovanja i boravka u inostranstvu u visini pokrića min. 40.000€ po uslovima i cjenovniku Osiguravajuće kuće;
 • Osiguranje od dopunskih rizika u visini pokrića min. 40.000€ po uslovima i cjenovniku Osiguravajuće kuće;
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu 50% od ukupne cijene aranžmana;
 • Individualne troškove putnika;
 • Ostale pansionske i vanpansionske usluge, koje nisu predviđene programom putovanja.

Informacije i rezervacije

051 217 775

FAKULTATIVNI IZLETI:

Čičen Ica (Chhichen Itza) – Valladolid – Cenote Suytun

Grad Maja, spomenik majanskog naroda zaštićen od strane UNESCO-a jedno od novih svjetskih čuda. Zasigurno najimpresivnije mjesto koje ćete posjetiti, posvećeno bogu Kukulkan. Upoznavanje sa kulturom i naslijeđem poluostrva Jukatana. Nakon obilaska odlazak do grada Valjadolid. U povratku obilazak, uz mogućnost kupanja u Suytun cenotama – prirodnim jezerima u pećini.

Tulum- Paradise beach – Casa Tortuga Cenote – Playa del Carmen

Odlazak do Tuluma, grada koji svjedoči o prvom susretu španskih osvajača i domorodačkih, majanskih plemena. Podijeljen je u četiri glavne oblasti, arheološko nalazište, grad, hotelsku zonu duž plaže i rezervat biosfere Sian Ka'an koji je pod zaštitom UNESCO-a. Obilazak razrušenog grada Maja. Posjeta jednoj od najljepših plaža na svijetu, Rajskoj plaži. Nakon toga, odlazak do Casa Tortuga cenota, kupanje u ovom prelijepom ambijentu. Završetak dana u prelijepom mjestu na obali Karipskog mora u državi Kintana Ro, (Playa del Carmen). Uživanje u beskrajno pješčanoj plaži, tirkizno plavom moru kakvo niste imali prilike da vidite…

Ostrvo Isla Mujeres

Posjeta čuvenom ostrvu žena odnosno Isla Mujeres. Uživanje i kupanje na ostrvu koje je posvećeno majanskoj boginji rađanja Išel. Čitavo ostrvo može se obići golf autima s obzirom da je to jedino prevozno sredstvo na ovom mirnom ostrvu. Za ljubitelje adrenalinskih iskustava postoji opcija ronjenja sa ajkulama.

Ostrvo Isla Holbox

Posjeta Ostrva Holbox, još uvijek neistraženog ostrva poznatog po kiteboardingu, lijepim plažama i čudesnom biodiverzitetu. Ispred samog ostrva nalaze se lagune u kojima su nastanjeni flamingosi i pelikani i ovo područje predstavlja njihov dom.

Rio Lagartos – Las Colorados

Odlazak do zaštićenog parka prirode Rio Lagartos, vožnja po laguni krokodila gdje ćete imati priliku da saznate ponešto o krokodilima, flamingosima i pticama koje žive ovdje. Las Coloradas je skup jezera koja svoju jedinstvenu boju duguju algama koje potpomažu nastanak soli. Na jezerima Las Coloradas se mogu vidjeti flamingosi koji se rađaju kao bijeli, a svoju roze boju dobijaju zbog toga što se hrane tim algama.

Merida

Odlazak do prestonice i najvećeg grada Jukatana, do Meride. Arhitektura i ljepota ovog gradu su razlog zašto ga nazivaju „La Ciudad Blanca” odnosno „Bijeli grad”. Šetnja čuvenom avenijom Panteho, nazvanoj tako po španskom konkvistadoru koji je osnovao sam grad. U cijelom gradu se može vidjeti sjaj i miks raznih stilova od španskog, preko francuskog do italijanskog.

Informacije i rezervacije

051 217 775

NAPOMENE:

Program je rađen na bazi minimum 15 putnika koji su platili punu cijenu aranžmana!

Dozvoljeni cargo i ručni prtljag se razlikuju u zavisnosti od avio-prevoznika, te je obaveza putnika da se informiše o tim normativima vezano za svako putovanje! Svaki kilogram preko dozvoljenog i uračunatog se dodatno naplaćuje od strane avio prevoznika. Nije dozvoljeno imati u ručnom prtljagu oštre predmete (makaze, nož.) i tečnost preko 100ml!

Vrijeme polijetanja aviona određuje avio kompanija. Vremena polijetanja i slijetanja aviona su data po lokalnim vremenima i podložna su promjenama.

Kod avionskog prevoza, postoji mogućnost ranih jutarnjih, večernjih i noćnih letova, u zavisnosti od objektivnih okolnosti i rasporeda letova na aerodromima, kao i objektivnih mogućnosti avio prevoznika. U tom slučaju, moguće je da putnici ne mogu imati predviđeni obrok u hotelu ili, ako postoji mogućnost, obrok u hotelu je hladni obrok ili lunch packet. Navedeno ne može biti predmet prigovora/žalbe putnika jer je činjenično stanje nastupilo usljed objektivnih okolnosti na koje Organizator putovanja nije mogao da utiče!

Organizator ne snosi nikakvu odgovornost za kašnjenje aviona, vrijeme polijetanja i slijetanja i bilo kakvih promjena reda letenja i cijena karti i taksi!

U slučaju promjene, otkaza ili pomjeranja letova od strane avio kompanije, putnici će o istom biti obaviješteni u zakonskom roku, prema pravilima avio kompanije.

U slučaju otkaza aranžmana ili promjene imena od strane putnika, važe posebni uslovi otkaza i to: storno penali u bilo kom trenutku iznose 100%.

 

Molimo Vas da se obavezno pažljivo obavijestite o našim Opštim uslovima putovanja.

 

Sve navedene napomene čine sastavni dio Programa putovanja!

Informacije i rezervacije

051 217 775

NAČIN PLAĆANJA:

 • Prijava i rezervacija za aranžman, podrazumijeva uplatu u visini od 50% vrijednosti aranžmana, a ostatak 15 dana do polaska grupe na putovanje;
 • Plaćanje se vrši u KM.

 

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja.

Upoznajmo svijet zajedno!

 

Rezervacija i uplata:

“KOMPAS TOURS-rm” d.o.o. BANJA LUKA

Nikole Tesle br. 3 /stara BUS stanica/

// 25 godina sa vama //

LICENCA ZA TOUROPERATORA:

14.07-325-501/19 od 23.08.2019.

(četvrta po redu)

Telefoni: 051 217 775 i 051 219 473

e-mail: kompastours@gmail.com

 VAŠ KOMPAS ZA SIGURAN PUT

1032 UKUPNO PREGLEDA 1 POSJETA DANASKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *