Krstarenje – 10 razloga za krstarenje

Krstarenje – 10 razloga za krstarenje

10 razloga za Krstarenje

1. Odlučite se za Krstarenje radi CIJENE. Jedna cijena uključuje kabinu, obroke, zabavu i još puno toga.

2. Odlučite se za Krstarenje radi ROMANTIKE. Udaljene plaže, sobna usluga, večera na balkonu s pogledom na okean, spa usluge za dvije osobe,… to su samo neke od mnogih romantičnih mogućnosti, koje su Vam na raspolaganju.

3. Odlučite se za Krstarenje radi KUHINJE. Razveselite svoja osjetila s gurmanskim okusom egzotičnih sastava, starih i uvijek prisutnih, kao što su pizza i sladoled, ali s posebnim dodacima za zdravu alternativu. Ovisno o vašim željama, jedite u tradicionalnoj atmosferi, malim bistroima…

4. Odlučite se za Krstarenje radi RAZNOLIKOSTI. S više od 150 različitih brodova, 1800 luka i nevjerojatno puno raznovrsnih krajeva za vidjeti i stvari za početi, to je vaše odlično krstarenje. Za one izbirljivije, razmislite o transatlantik putovanju.

5. Odlučite se za Krstarenje radi AKTIVNOSTI. Ispunite Vaše dane pogledom znamenitosti, sportskim aktivnostma, kulturnim lekcijama, naučnim izletima, koje vode naturalisti i istoričari ili se jednostavno odmarajte na bazenu i opustite. Noću uživajte u plesnim ekstravagancijama, muzičkim predstavama, casino-u ili u tihom promatranju zvijezda.

6. Odlučite se za Krstarenje radi JEDNOSTAVNOSTI. Ne vraćate se s odmora umorni i s potrebom za dodatni odmor. Planiranje krstarenja je jednostavno: Vaša će Vas putnička agencija upoznati sa svim detaljima. Jednom kada ste na brodu, skoro svi troškovi su već plaćeni.

7. Odlučite se za Krstarenje radi NOVIH OBZORA. Zaspite s pogledom na jednu destinaciju i probudite se na novom obzoru… Spakovati i raspakovati morate se samo jedanput.

8. Odlučite se za Krstarenje radi DRUŠTVA. Društva su ljubitelji krstarenja. Dječji programi i izleti na brodu zabavit će Vašu djecu, i omogućiti će Vam slobodno vrijeme za sebe i Vaše želje.

9. Odlučite se za Krstarenje radi RAZMAŽENOSTI. Bez obzira na Vaš proračun, sve brodske kompanije omogućavaju svojim gostima prvorazredni tretman 24 sata na dan.

10. Odlučite se za Krstarenje radi ZADOVOLJSTVA. Činjenica je, da od svih turističkih aranžmana, krstarenja imaju najveći postotak zadovoljnih gostiju.

Odlučite se za krstarenje radi SEBE. Priuštite sebi odmor Vašeg života, vidite svijet potpuno otkriven, prošećite se po divljim mjestima, proplešite noć, nasladite se čudnovatom kuhinjom, otkrijte nešto novo, upoznajte nove prijatelje, stvorite sebi novo društvo, proživite mirne trenutke sa svojom dragom osobom. Sve što Vam srce poželi bit će Vaše, ako se odlučite za krstarenje. 

7417 UKUPNO PREGLEDA 2 POSJETA DANASKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *