KOLUMBIJA ✈ Bogota, Salento, Medeljin, Santa Marta, Kartagena

KOLUMBIJA ✈ Bogota, Salento, Medeljin, Santa Marta, Kartagena

KOLUMBIJA

 

BOGOTA – SALENTO – MEDELJIN – SANTA MARTA – KARTAGENA

+ izleti u dolinu Cocora, obilazak Comune 13, nacionalni park Tayrona, poluostrvo Baru, ostrvo Rosario

 

Cijena:

1690 EUR po osobi

Cijena sa popustom:

1380 EUR po osobi

Polazak

20. mart 2021

Trajanje:

14 dana

 

DAN 1  Okupljanje grupe na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu. Let za Bogotu sa presjedanjem. Dolazak u Bogotu u kasnim popodnevnim časovima po lokalnom vremenu. Transfer do hotela. Noćenje.

DAN 2  Nakon doručka krećemo u razgledanje Bogote. Prestonica Kolumbije, smještena na 2664 metra nadmorske visine danas je grad gdje se miješaju kolonijalna prošlost i moderna sadašnjost. Obilazimo La Candelaria, najpoznatiji dio grada na čijem je glavnom trgu, prema legendi, osnovana Bogota.

Odlazimo žičarom do brda Monserat odakle se pruža predivan pogled na ovaj višemilionski grad. U večernjim satima odlazimo do Zona Rosa, popularnog dijela grada sa mnoštvom restorana i barova. Noćenje.

Informacije i rezervacije

051 217 775

DAN 3  Nakon doručka napuštamo smještaj i opraštamo se od Bogote. Transfer autobusom do Salenta, živopisnog gradića poznatog po plantažama kafe, očaravajućem pejzažu, ali i dolini Kokora, prirodnom staništu najviših palmi na svijetu. Transfer do smještaja i slobodno vrijeme. Noćenje.

DAN 4  Doručak. Fakultativni obilazak doline Kokora. Valle de Cocora, kako na španskom jeziku glasi naziv ove oaze prirode, dio je nacionalnog parka Los Nevados. Bilo da se odlučite za pješačenje ili jahanje konja jedno je sigurno, doživljaj je nezaboravan. Povratak u Salento. Noćenje.

DAN 5  Doručak. Transfer autobusom do Medeljina. Dolazak u drugi najveći grad Kolumbije u popodnevnim časovima i transfer do smještaja. Nekadašnji grad na ivici zakona, grad čuvenog Pabla Eskobara, danas je metropola moderne umjetnosti i kulture.

Informacije i rezervacije

051 217 775

Obilazimo najveće znamenitosti i slušamo priče iz prošlosti. Katedrala Metropolitana, trg Botero, Palata kulture samo su djelić onoga što Medeljin nudi svojim posjetiocima. Veče je rezervisano za uživanje u noćnom životu Medeljina. Noćenje.

DAN 6  Doručak. Fakultativni odlazak žičarom uz pratnju lokalaca do čuvene Comune 13, dijela grada nekada poznatog isključivo po Pablu Eskobaru, kriminalu i bandama, a danas po veselim stanovnicima, grafitima i drugim vrstama ulične umjetnosti. Povratak u centar Medeljina u popodnevnim časovima. Slobodno vrijeme. Noćenje.

DAN 7  Doručak. Pakujemo se i napuštamo smještaj. Transfer do aerodroma i let za Santa Martu. Po dolasku u ovaj prelijepi karipski gradić odlazimo da se smjestimo u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

DAN 8 Nakon doručka odlazimo do nacionalnog parka Tajrona i jedne od najljepših plaža Kariba. Dan rezervisan za uživanje u suncu, Karibima, bijelom pijesku i ponekom koktelu. Povratak u Santa Martu. Noćenje.

Informacije i rezervacije

051 217 775

DAN 9 Doručak. Napuštamo Santa Martu, a put nas autobusom vodi do Kartagene, ljepotice karipske obale Kolumbije. Transfer do smještaja. Nakon kraćeg odmora krećemo u obilazak grada osnovanog davne 1533. godine od strane španskih konkvistadora.

Kolonijalna arhitektura koja se smatra najljepšom u Južnoj Americi, šareni balkoni, slatko voće koje se prodaje na svakom koraku, zanosne ljepotice ali i zvuci salse i merengea. Uživanje za sva čula. Noćenje.

DAN 10 Doručak. Nastavljamo da obilazimo i istražujemo prelijepu Kartagenu do popodnevnih časova. Slobodno vrijeme. Noćenje.

DAN 11 Fakultativni odlazak do poluostrva Baru i čuvene plaže Branca. Još jedan dan rezervisan za uživanje u prelijepim karipskim plažama, latino ritmu i koktelima. Povratak u Kartagenu. U večernjim časovima moguć zajednički odlazak na večeru i izlazak u neki od popularnih barova ovog grada. Noćenje.

Informacije i rezervacije

051 217 775

DAN 12 Doručak. Fakultativni izlet na ostrva Rosario. Ova ostrva predstavljaju lanac uglavnom nenaseljenih ostrva sa bijelim pješčanim plažama i tirkizno plavom vodom, baš onakvih kakva vam padaju na pamet kada pomislite na karipske plaže. Uživaćemo u kupanju, sunčanju i istraživanju ovog čuda prirode. Noćenje.

DAN 13 Doručak. Napuštamo sobe i transfer do aerodroma. Let za Beograd sa presjedanjem.

DAN 14 Dolazak u Beograd.

 

Cijena:

1690 EUR po osobi

Cijena sa popustom:

1380 EUR po osobi

Polazak

20. mart 2021

Trajanje:

14 dana

Informacije i rezervacije

051 217 775

U cijenu je UKLJUČENO:

 • Avio karta sa svim taksama na povratnoj relaciji Beograd-Bogota sa presjedanjem
 • Avio karta sa svim taksama na relaciji Medeljin-Santa Marta
 • Avio karta sa svim taksama na relaciji Kartagena-Bogota
 • Ručni prtljag dimenzija 55cm x 40cm x 23cm do 8kg težine i jedan manji ranac ili tašna na svim letovima
 • 2 noćenja u hotelu *** ili sličnom u Bogoti u 1/2 i 1/3 sobama (singl, francuski ležaj) sa sopstvenim kupatilom i WC i uključenim doručkom
 • 2 noćenja u hotelu *** ili sličnom u Salentu u 1/2 i 1/3 sobama (singl, francuski ležaj) sa sopstvenim kupatilom i WC i uključenim doručkom
 • 2 noćenja u hotelu *** ili sličnom u Medeljinu u 1/2 i 1/3 sobama (singl, francuski ležaj) sa sopstvenim kupatilom i WC i uključenim doručkom
 • 2 noćenja u hotelu *** ili sličnom u Santa Martiu 1/2 i 1/3 sobama (singl, francuski ležaj) sa sopstvenim kupatilom i WC i uključenim doručkom
 • 4 noćenja u hotelu *** ili sličnom u Kartageni u 1/2 i 1/3 sobama (singl, francuski ležaj) sa sopstvenim kupatilom i WC i uključenim doručkom
 • Transferi prema programu putovanja
 • Troškovi organizacije i vođenja aranžmana
 • Obilasci prema programu putovanja
 • Usluge stručnog pratioca grupe tokom putovanja

 

U cijenu NIJE UKLJUČENO:

 • Fakultativni izleti
 • Osiguranje od otkaza putovanja, međunarodno putno zdravstveno osiguranje sa doplatom za COVID-19
 • Individualni troškovi putnika

Informacije i rezervacije

051 217 775

FAKULTATIVNI IZLETI:

 1. Odlazak u dolinu Kokora: 70 EUR
 2. Odlazak žičarom u Comunu 13: 30 EUR
 3. Odlazak do poluostrva Baru i čuvene plaže Branca: 60 EUR
 4. Odlazak do ostrva Rosario: 50 EUR

*Plaćanje izleta se obavlja na putovanju, prije realizacije samog izleta.

 

VAŽNO:

 • Ukoliko putujete sami, bićete spojeni sa nekim od drugih putnika u smještaj bez ikakvih doplata!
 • Doplata za veliki prtljag do 23kg za sve letove iznosi 190 EUR.

Informacije i rezervacije

051 217 775

PRIJAVLJIVANJE ZA ARANŽMAN

 • Prijavljivanje se vrši u prostorijama agencije.
 • Prijavljivanje je moguće telefonski na brojeve 051/217-775, 051/219-473 i putem e-maila kompastours@gmail.com
 • Za rezervaciju je obavezno dostaviti i kopiju važećeg pasoša. Napomena: Pasoš mora važiti 6 mjeseci od datuma povratka sa putovanja.
 • Za konačnu potvrdu prijave potrebno je izvršiti uplatu aranžmana (min. avans) i to u roku od max. 5 dana od trenutka kada ste dobili predračun ili instrukcije za uplatu putem e-mail-a. Prekoračenje navedenog roka od strane klijenta može rezultirati overbooking-om i ne možemo garantovati mjesto u okviru aranžmana, te za takve slučajeve agencija ne snosi odgovornost, niti zakašnjela uplata može biti garant mjesta u okviru aranžmana. Nakon provjere izvršene uplate, pismenu potvrdu o izvršenoj rezervaciji (ugovor o putovanju) ćemo Vam poslati na Vašu e-mail adresu. Ugovor koji ste dobili na e-mail treba da odštampate, potpišete i skeniran primjerak vratite na naš mail, čime je vaša prijava potvrđena i validna.

Informacije i rezervacije

051 217 775

USLOVI PLAĆANJA ZA DALEKE DESTINACIJE

Prilikom prijave plaća se avans u iznosu od 20% vrijednosti putovanja.

Po formiranju grupe, putnici će biti obaviješteni kada treba da dostave i novac za kupovinu avio karte (otprilike 2 do 3 mjeseca pred putovanje). Cijena zavisi od destinacije – provjeriti u agenciji.

Prilikom predaje dokumenata za dobijanje vize (za destinacije gde je potrebna) uplaćuje se iznos za vizu, osim ako nije drugačije naznačeno.

Ostatak novca do punog iznosa se isplaćuje do 45 dana pred početak putovanja.

Sve uplate se vrše u KM.

 

NAČIN PLAĆANJA

 1. GOTOVINOM

Uplatom direktno u prostorijama agencije.

 1. UPLATOM DIREKTNO NA RAČUN AGENCIJE

Informacije i rezervacije

051 217 775

OPŠTE NAPOMENE

 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, čiji su sastavni dio napomene, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Za sve informacije date usmenim ili telefonskim putem koje nisu u skladu ili su u suprotnosti sa objavljenim programom putovanja, ne mogu biti predmet prigovora putnika za neispunjenje obaveze organizatora. Validan je samo pisani program putovanja koji je sastavni dio ugovora o putovanju.
 • Prilikom prijave potrebno je dostaviti kopiju pasoša sa kojim će putnik putovati na samo putovanje. Obavezno je da putnik provjeri trajanje i ispravnost putnog dokumenta, kao i broj slobodnih stranica potrebnih za putovanje.
 • Svi pasoši moraju imati rok važenja minimum 6 mjeseci od dana povratka sa putovanja.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne cijeni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u državu u koju putuju (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smještaju…) informišu prije polaska na putovanje u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Organizator putovanja ne snosi bilo kakvu odgovornost zbog neispravnog pasoša ili vize, niti je odgovoran ako pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak putnika. Sve posljedice gubitka ili krađe pasoša tokom putovanja, kao i troškove izdavanja nove putne isprave, snosi putnik. Refundiranje uplaćenog iznosa za putovanje koje nije realizovano zbog neispravne putne isprave nije moguće.
 • Maloljetnoj djeci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoljetnog pratioca i ovjerenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti ovjerena kod notara.
 • Potpisnik ugovora o putovanju je dužan da pismenim putem (putem maila) obavijesti organizatora putovanja ukoliko dođe do promjene putne isprave bilo kog putnika sa ugovora o putovanju. U suprotnom, smatraće se da je putna isprava koju agencija ima u svojoj evidenciji važeća i agencija neće snositi odgovornost izdavanja aviokarte ili vize sa pogrešnim podacima.
 • Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrijednih stvari u prevoznim sredstvima i u hotelskim sobama nije preporučljivo, jer ni organizator putovanja, niti prevoznik, niti hotel ne odgovara za iste! U slučaju krađe (gubitka ličnih stvari), putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti.
 • Putnik je dužan da se sam upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
 • Za sve ponuđene ili dostupne opcione doplate u vezi sa planom i programom puta ili smještajem, potrebno je izjasniti se prilikom prijave za putovanje.
 • Ukoliko neki putnik sam odluči da promijeni dio plana i programa puta, agencija nema odgovornost da tom putniku obezbijedi transfer/raniji ili kasniji check in ili check out u smještaj/drugačija noćenja u smještajima, od onoga što je predviđeno planom i programom puta.
 • Organizator zadržava pravo izmjene redoslijeda realizacije programa u zavisnosti od drugih objektivnih okolnosti kao što su: vremenske prilike, ograničenja vezana za otvaranje i zatvaranje određenih objekata, gužve izazvane društvenim, političkim, vjerskim i drugim skupovima.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promjene cijene prevoza, izmjene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmjeni cijenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje.
 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
 • U okviru razgledanja gradova navedenih u programu putovanja, nisu predviđene posjete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to predviđeno programom putovanja.
 • Obilazak gradova u okviru programa putovanja je moguće realizovati pješaka, privatnim prevozom, gradskim prevozom…
 • Putnicima kojima imaju za cilj posjete muzejima i galerijama, preporučuje se da provjere na internetu radno vrijeme istih i da željene posjete usklade sa slobodnim vremenom na putovanju.
 • Putnik je dužan da poštuje satnice određene od strane predstavnika agencije na putovanju. Ukoliko putnik ne poštuje satnicu i ne pojavi se na dogovorenom mjestu polaska u dogovoreno vrijeme polaska, predstavnik agencije će smatrati da je putnik svojevoljno odlučio da ostane na destinaciji, što mu daje za pravo da isključi putnika sa putovanja i nastavi sa realizacijom programa, ne snoseći nikakvu odgovornost za taj potez.
 • U slučaju nedoličnog ponašanja putnika, ometanja vodiča ili vozača u obavljanju posla ili uznemiravanja drugih putnika, vodič ili predstavnik agencije ima pravo da tog putnika isključi sa putovanja bez prava žalbe ili povraćaja novca.

Informacije i rezervacije

051 217 775

NAPOMENE VEZANE ZA PREVOZ

 • Prilikom pravljenja redosljeda sjedenja uzimaju se u obzir stariji putnici, trudnice, porodice sa djecom do 12 godina. Prvi red sjedišta su službena sjedišta i ako nema potrebe, ne izdaju se putnicima. Putnik je dužan da prihvati sjedište koje mu agencija dodijeli bez prava na žalbu.
 • Agencija organizator ili inopartner određuje mjesta polaska i dolaska prevoznog sredstva, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uobičajena mjesta za pauze u zemlji i inostranstvu su neke od pumpi sa odmorištima na maršuti, kao i motel, u trajanju od 20 – 60 minuta. Ukoliko pratilac grupe procjeni da je transfer u zakašnjenju ili je gužva na graničnim prelazima veća od uobičajne, može donijeti odluku, a u vezi sa Zakonom propisanim uslovima prevoza putnika u drumskom saobraćaju, da ne napravi, ili skrati, predviđene pauze.
 • Putnici su dužni da, u autobusu i drugim prevoznim sredstvima kojima se vrši transfer, ostanu na svojim mjestima, i ne smiju ih napuštati na mjestima koja nisu predviđena za pauze (granice, ček point stanice, naplatne rampe itd). U slučaju da putnik napusti vozilo bez prethodnog dogovora sa predstavnikom agencije, sam snosi sve eventualne troškove i posljedice.
 • Sva mjesta u autobusu se popunjavaju uključujući i posljednja sjedišta u zadnjem dijelu autobusa.
 • Toaleti u turističkim autobusima nisu u upotrebi.
 • U prevoznim sredstvima je zabranjeno pušenje cigara, cigareta, elektronskih cigareta, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava.
 • Agencija zadržava pravo odabira prevoznog sredstva za transfere (javni gradski prevoz, iznajmljena vozila i sl.) i vrši ih do smještaja ukoliko je to fizički moguće. Prenos prtljaga do smještajne jedinice putnici obavljaju sami.
 • Napominjemo da je u pitanju grupno putovanje. Putnici se mole za razumijevanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju neutralni po svom sadržaju. Temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sjedište podešavati i mora se imati u vidu da se osjećaj toplote i hladnoće različito doživljava. Za ovakvu vrstu putovanja je potrebno razumijevanje i tolerancija među putnicima.
 • Kod aranžmana koji uključuju prevoz avionom, nakon kupovine avio karata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju važe uslovi avio kompanija.
 • Kod aranžmana koji uključuju prevoz low cost avio kompanija, u slučaju odlaganja leta, otkaza ili gubitka konekcije putnici su dužni da sami plate novonastale troškove i agencija ne može da utiče na okolnosti koje su van njenog dometa.
 • Agencija ne snosi odgovornost usljed promjena avio konekcija od strane avio kompanije.
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promjeni i isključivo zavise od avio kompanije.

Informacije i rezervacije

051 217 775

NAPOMENE VEZANE ZA SMJEŠTAJ

 • Svi smještajni objekti koji se koriste tokom trajanja putovanja su uredni i prilagođeni svim generacijama. Takođe, svi smještajni objekti koji se nalaze u širem centru grada, smješteni su u blizini autobuske stanice ili metroa.
 • Tačni nazivi smještajnih objekata će biti poznati najkasnije 15 dana pred početak putovanja za daleke destinacije i 7 dana za ostale destinacije.
 • Organizator putovanja, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smještajnog objekta; ukoliko postoji mogućnost, agencija se trudi da izađe u susret željama putnika.
 • Smještajni kapaciteti vrše smještaj putnika i određuju raspored i tip soba prema svojoj raspoloživosti u datom trenutku. Agencija nije u mogućnosti da klijentima potvrdi da li će kreveti biti twin (razdvojeni), double (veliki francuski ležaj), krevet na sprat ili spratni ležaj, kao ni spratnost u samom smještaju, osim ukoliko to nije posebno naznačeno Ugovorom. Klijent je uplatom aranžmana saglasan sa tom činjenicom i uslovima smještaja bez prava na žalbu.
 • Samo putnicima koji su doplatili 1/2 sobu u slučajevima gdje je to omogućeno agencija garantuje da neće ni u kom slučaju biti spojeni sa drugim putnicima iz grupe.
 • Putnici koji putuju sami će biti spojeni sa nekim drugim putnikom iz grupe, ne plaćaju nikakvu doplatu i prihvataju da se spoje sa bilo kojom osobom iz grupe, bez obzira na godine i pol saputnika. U tim situacijama, agencija apsolutno ne odgovara za bilo kakve eventualne neprijatnosti ili neslaganja koje putnici mogu da imaju na putu.
 • Ako je u programu putovanja naveden smještaj koji podrazumijeva zajedničko kupatilo, za putnike koji doplate 1/2 sobu ne znači da će u istoj imati sopstveno kupatilo.
 • Dimenzije francuskih ležajeva mogu da variraju od zemlje do zemlje.
 • U smještajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu sa pravilima tog smještajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim časovima (14h ili 15h), a check-out je posljednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.
 • Usluga bežičnog interneta WIFI ne podrazumijeva obavezno i dobar signal u sobama i svim dijelovima hotela. Moguće je da je signal odgovarajući samo u određenim dijelovima hotela, obično oko recepcije ili baru. Takođe, brzina protoka može biti brža ili sporija u zavisnosti od tehničke opremljenosti. Oznaka WiFi ne podrazumijeva BESPLATAN INTERNET nego način korišćenja interneta bežično.

Informacije i rezervacije

051 217 775

NAPOMENE VEZANE ZA FAKULTATIVNE IZLETE

 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio putovanja.
 • Termini i cijene fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 • Fakultativni izleti se realizuju od strane lokalnih agencija i Organizator nije u mogućnosti da utiče na stvari Van dometa agencije vezane za samu realizaciju izleta.
 • Prilikom uplate fakultativnog izleta, putnik prihvata uslove lokalne agencije, organizatora fakultativnog izleta, i dužan je da o uslovima obavijesti saputnike za koje uplaćuje izlet. Bilo kakve naknadne izmjene, promjene i odustajanja od izleta nakon uplate, nisu moguća, niti je moguće u bilo kojim okolnostima refundirati uplaćeni novac.

Informacije i rezervacije

051 217 775

NAPOMENE VEZANE ZA VIZIRANJE

 • Za ovo putovanje, nosiocima putnih isprava Republike Srbije vize nisu potrebne.
 • Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemalja u koje putuju i kroz koje prolaze.

 

NAPOMENE VEZANE ZA COVID – 19

 • Ovaj program putovanja sačinjen je na osnovu uslova koji su na snazi u trenutku objavljivanja, što znači da, usljed okolnosti koje su uzrokovane epidemijom ili pandemijom Covid -19, ili iz drugih objektivnih razloga može doći do promjena, na koje organizator putovanja ne može uticati, a koje se tiču raspoloživosti smještajnih kapaciteta, načina usluživanja obroka, odsustva pojedinih sadržaja u hotelu, važećih pravila za pojedine vrste prevoza, pravila za prelazak granica, radnog vremena objekata i lokaliteta i sl. što molimo da imate u vidu. U slučaju navedenog, organizator putovanja zadržava pravo promjene smještajnog kapaciteta na licu mjesta, u okviru uslova predviđenih Zakonom.
 • Imajući u vidu specifičnost novonastale situacije usljed pandemije Covid-19, obaveza je putnika da se precizno upozna sa zdravstvenim i svim drugim propisanim uslovima, koji su važeći u periodu realizacije putovanja, kako u RS tako i u tranzitnim i odredišnim destinacijama, te date uslove striktno poštuje, kao i da slijedi propisana pravila ponašanja i uputstva nadležnih u svim segmentima putovanja.
 • Organizator putovanja nema bilo kakvih ingerencija niti mogućnosti da predviđena pravila i uslove mijenja, niti da svoje putnike amnestira od eventualnih posljedica kršenja obvezujućih normi.
 • Obaveza je putnika da posjeduju u toku putovanja masku i rukavice. S obzirom na novonastalu situaciju, procedure na graničnim prelazima kao i na mogućnost nastupanja nepredviđenih situacija, i u toku putovanja, organizator putovanja ne može garantovati predviđenu satnicu dolaska na destinaciju i povratka, te iz istih razloga zadržava pravo promjene rute putovanja (granični prelaz ili pak zemlja tranzita) može biti promjenjena, kao i pravo promjene redoslijeda odvijanja pojedinih sadržaja iz programa putovanja. U zavisnosti od trenutne situacije i radi potpune i bezbjedne realizacije programa, molimo da putnici imaju razumijevanja i za eventualna kašnjenja, na koja organizator putovanja u datoj situaciji, nije u mogućnosti da utiče.

Rezervacija i uplata:

“KOMPAS TOURS-rm” d.o.o. BANJA LUKA

Nikole Tesle br. 3 /stara BUS stanica/

// 25 godina sa vama //

LICENCA ZA TOUROPERATORA:

14.07-325-501/19 od 23.08.2019.

(četvrta po redu)

Telefoni: 051 217 775 i 051 219 473

e-mail: kompastours@gmail.com

 VAŠ KOMPAS ZA SIGURAN PUT

1411 UKUPNO PREGLEDA 1 POSJETA DANASKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *