Search
Četvrtak 29 Septembra 2022
  • :
  • :

Egipat ✈ HURGADA avionom iz Banjaluke

Egipat ✈ HURGADA avionom iz Banjaluke

EGIPAT – zemlja faraona i jedna od najpoželjnijih svjetskih destinacija, posjetioce očarava svojom dugom i slavnom prošlošću i ostacima neponovljivog kulturnog nasljeđa. Pored veličanstvenih piramida, Egipat se ističe i zbog beskonačnih pješčanih plaža, modernih hotela i prekrasnog krstarenja po Nilu. Savršena je destinacija za porodični, romantični i aktivni odmor.

 

HURGHADA – Najpoznatije egipatsko ljetovalište na Crvenom moru, koje je posebno poznato po ljepoti svog koralnog blaga. Klimatski uslovi u Hurgadi su mnogo povoljniji u smislu niže temperature, što je za područje Afrike veoma bitno. Pješčane plaže se pružaju duž cijele oblasti ispred većine hotela, što nije slučaj sa drugim ljetovalištima na obalama Crvenog mora.

Podvodno bogatstvo Crvenog mora u ovom predjelu omogućilo je da Hurgada postane omiljeno mjesto ronilaca i zaljubljenika morske flore i faune. Većina hotela je sa izuzetno bogatim sadržajima, a sam centar mjesta, kao i bogate istorijske lokacije u okolini, su lako pristupačne svim gostima ovog ljetovališta.

 

Upite nam šaljite na e-mail: kompastours@gmail.com ili maja.kompastours@gmail.com

 

“KOMPAS TOURS-rm” d.o.o. BANJA LUKA

Nikole Tesle br. 3 /stara BUS stanica/

// više od 25 godina sa vama //

LICENCA ZA TOUROPERATORA:

14.07-325-501/19 od 23.08.2019.

(četvrta po redu)

Telefoni: 051 217 775 i 051 219 473

e-mail: kompastours@gmail.com

 VAŠ KOMPAS ZA SIGURAN PUT

11120 UKUPNO PREGLEDA 3 POSJETA DANASKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *