Egipat ✈ HURGADA avionom iz Banjaluke

Egipat ✈ HURGADA avionom iz Banjaluke

EGIPAT – zemlja faraona i jedna od najpoželjnijih svjetskih destinacija, posjetioce očarava svojom dugom i slavnom prošlošću i ostacima neponovljivog kulturnog nasljeđa. Pored veličanstvenih piramida, Egipat se ističe i zbog beskonačnih pješčanih plaža, modernih hotela i prekrasnog krstarenja po Nilu. Savršena je destinacija za porodični, romantični i aktivni odmor.

 

HURGHADA – Najpoznatije egipatsko ljetovalište na Crvenom moru, koje je posebno poznato po ljepoti svog koralnog blaga. Klimatski uslovi u Hurgadi su mnogo povoljniji u smislu niže temperature, što je za područje Afrike veoma bitno. Pješčane plaže se pružaju duž cijele oblasti ispred većine hotela, što nije slučaj sa drugim ljetovalištima na obalama Crvenog mora.

Podvodno bogatstvo Crvenog mora u ovom predjelu omogućilo je da Hurgada postane omiljeno mjesto ronilaca i zaljubljenika morske flore i faune. Većina hotela je sa izuzetno bogatim sadržajima, a sam centar mjesta, kao i bogate istorijske lokacije u okolini, su lako pristupačne svim gostima ovog ljetovališta.

 

U najavi redovna avio linija iz Banjaluke za Hurgadu već od kraja marta 2022. godine.
Uskoro cijene hotelskog smještaja !!!

 

“KOMPAS TOURS-rm” d.o.o. BANJA LUKA

Nikole Tesle br. 3 /stara BUS stanica/

// 25 godina sa vama //

LICENCA ZA TOUROPERATORA:

14.07-325-501/19 od 23.08.2019.

(četvrta po redu)

Telefoni: 051 217 775 i 051 219 473

e-mail: kompastours@gmail.com

 VAŠ KOMPAS ZA SIGURAN PUT

1743 UKUPNO PREGLEDA 6 POSJETA DANASKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *