Dragi naši putnici!

Dragi naši putnici!

Dragi naši putnici!

U ovim teškim trenucima za sve nas, želimo vam uputiti poruku optimizma. Uvjereni smo da ćemo zajedno prevladati ovu situaciju izazvanu virusom COVID-19 i da se uskoro družimo na nekom od naših prelijepih putovanja sa još većim oduševljenjem.

Do tada, u mislima smo sa vama, čuvajte svoje zdravlje, slušajte i poštujte uputstva nadležnih službi koje se trude u rješavanju novonastale situacije.

Kao odgovorna agencija iza koje je, preko 20 godina uspješnog rada i postojanja, odlučili smo da i mi zaštitimo vas naše klijente, a i naše zaposlene, te smo zatvorili vrata naše agencije.

Agencija će za direktan rad sa vama biti zatvorena do daljnjeg, ali za sva vaša pitanja pozovite nas telefonom na 051/217-775 ili 051/219-473 ili pošaljite e-mail na kompastours@gmail.com

Takođe, želimo da vas informišemo o tome da su sva vaša uplaćena sredstva sigurna, te da se nadamo da će biti iskorištena za planirana i rezervisana putovanja. Obzirom na vanredne okolnosti, trenutno nije moguće predvidjeti uslove eventualnog otkaza putovanja. Ono što je sasvim sigurno je to da ćemo ostati u kontaktu sa vama i na vrijeme vas obavještavati o daljem razvoju situacije.

Zamolili bismo vas za strpljenje i razumijevanje, jer ćemo dati sve od sebe kako bismo opravdali vaše povjerenje, te zaštitili vaša prava i interese na najbolji način.

Pozdravljamo vas i molimo #OstaniteKodKuće

Čuvajte sebe i svoje najbliže.

Kompas tours team

 

7148 UKUPNO PREGLEDA 28 POSJETA DANASKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *