Crna Gora 🚘 Hotel MAGNOLIJA 3* Bečići

Crna Gora 🚘 Hotel MAGNOLIJA 3* Bečići

BEČIĆI

Hotel MAGNOLIJA 3*

Ljeto 2021

Vlastiti prevoz

 

Hotel “Magnolija” smješten u Bečićima u živopisnom pejzažu mediteranskog mora, 2 kilometra od grada Budve i 23 kilometra od međunarodnog aerodroma Tivat, u jednom od najpoznatijih elitnih destinacija za odmor.

Hotel posjeduje 3*, međutim njegova oprijemljenost i infrastruktura su ekvivalentni hotelu sa 4*. Udaljenost od mora je oko 150 metara.

Dvokrevetna soba

Standardna dvokrevetna soba namijenjena za dvije osobe, veličine 15m2. Prijatnog i udobnog enterijera sa balkonom koji ima pogled na more.  Sadržaji sobe: telefon, klima-uređaj, fen za kosu, balkon, frižider.

Trokrevetna soba

Klimatizovana trokrevetna soba 25 m2, predviđena za 3 osobe. Posjeduje balkon sa kojeg se pruža pogled na more. Sadržaji sobe: klima-uređaj, fen za kosu, balkon, frižider, pogled na more.

Restoran

Restoran je napravljen po najvećim standardima. Gosti mogu uživati u doručku na bazi švedskog stola. Restoran je A la carte. U ponudi restorana izdvajamo razna tradicionalna i internacionalna jela, predjela, jela sa roštilja, morske specijalitete, salate, deserte. Pored izvrsne hrane i prijatne atmosfere u restoranu, ugođaj je upotpunjen profesionalnom uslugom osoblja.

Sve cijene na našoj web stranici su informativnog karaktera. Važeći cjenovnici su dostupni u agenciji i oni su sastavni dio ugovora i potvrde o putovanju. 

 

Organizator putovanja:

“KOMPAS TOURS-rm” d.o.o. BANJA LUKA

Nikole Tesle br. 3 /stara BUS stanica/

// 25 godina sa vama //

LICENCA ZA TOUROPERATORA:

14.07-325-501/19 od 23.08.2019.

(četvrta po redu)

Telefoni: 051 217 775 i 051 219 473

e-mail: kompastours@gmail.com

 VAŠ KOMPAS ZA SIGURAN PUT

 

5611 UKUPNO PREGLEDA 2 POSJETA DANASKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *