Španija ✈ LLORET de MAR, avionom 10 dana

Španija ✈ LLORET de MAR, avionom 10 dana

LLORET de MAR

Ljeto 2020. u ŠPANIJI, avionom iz BG

Mediteranska kultura, mediteranska kuhinja, mediteranski osjećaj …

Zemlje temperamenta i sunca, stila, luksuza i bogatstva …

Zemlje koje jednostavno morate vidjeti i doživjeti … jer to se pamti !

Avionom, 10 dana

Cijena: 1.520 KM

Informacije i rezervacije

051 217 775

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan: BEOGRAD BARCELONA – LLORET DE MAR

Sastanak grupe dva sata prije polijetanja, u 00:00h na aerodromu “Nikola Tesla”. Let za Barcelonu u 02:15h. Slijetanje na aerodrom u Barcelonu u 04:50h. Poslije aerodromskih formalnosti transfer do Lloret de Mar-a.

Dolazak u Lloret de Mar. Obilazak hotela. Slobodno vrijeme. Ručak. Smještaj u sobe. Slobodno vrijeme. Večera. Noćenje.

2-3. dan: LLORET DE MAR

Doručak. Ručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.

4. dan: LLORET DE MAR – BARCELONA

Doručak. Polazak grupe na cjelodnevni fakultativni izlet u Barcelonu.

Razgledanje grada (bez ulazaka u objekte): Arena, Ulica Gracija, Kaza Mila, La Batllo, Sagrada Familija (Gaudijevo remek-djelo), bulevar Dijagonal, poslovna četvrt, stadion FK Barcelona „Camp Nou“, Trg Španije sa Nacionalnom palatom i fontanom, Špansko selo, Olimpijsko selo (panoramski), brdo Monžuik sa vidikovcem – foto pauza, Kolumbov spomenik, Trg Katalonije… Ručak – lunch paket. Slobodno vrijeme …

Povratak u hotel. Večera. Fakultativni odlazak u diskoteku. Noćenje.

Informacije i rezervacije

051 217 775

5. dan: LLORET DE MAR – FIGUERES

Doručak. Prijepodnevni poludnevni fakultativni izlet do Figueres-a sa posjetom Muzeju – Teatru čuvenog španskog slikara Salvadora Dalija. Povratak u hotel na ručak. Slobodno vrijeme.

Večera. Fakultativni odlazak na flamenko spektakl. Noćenje.

6. dan: LLORET DE MAR – TOSSA DE MAR

Doručak. Ručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili odlazak na fakultativni izlet u Tossa de Mar. Posjeta vinariji i degustacija vina.

Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

7. dan: LLORET DE MAR – BARCELONA

Doručak. Ručak. Poludnevni fakultativni izlet u Barcelonu: Akvarijum, Rambla na moru, Gotski kvart, Citadela, Pikasov muzej, šetnja Ulicom Rambla,… Večera – lunch paket.

Uveče, odlazak do Nacionalne palate na svjetski poznati spektakl Magične fontane gdje ćemo i mi uživati u nezaboravnom koloritu boja, zvukova i glasova čuvene operske dive Monserat Kabalje i Fredija Merkjurija.

Povratak u hotel. Noćenje.

8. dan: LLORET DE MAR

Doručak. Ručak.Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti.Večera. Noćenje.

9. dan: LLORET DE MAR – BARCELONA

Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. U 18:30h transfer do aerodroma u Barceloni.

Dolazak u Barcelonu u 20:30h. Let za Beograd u 22:30h.

10. dan: BEOGRAD

Dolazak u Beograd u 01:00h. Kraj programa.

Informacije i rezervacije

051 217 775

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI

Termini Redovna cijena AKCIJSKA CIJENA

za uplatu do 25.03.2020

18.07 – 27.07.2020. 1.520 KM 1.380 KM
01.08 – 10.08.2020. 1.520 KM 1.380 KM

CIJENA ARANŽMANA OBUHVATA:

– Prevoz avionom na relaciji Beograd-Barcelona-Beograd sa uključenim aerodromskim taksama, ručnim prtljagom do 8kg i predatim prtljagom do 23kg;

– Transfere na relaciji aerodrom Barcelona-hotel-aerodrom Barcelona;

– 8 punih pansiona (obroci – švedski sto) u Lloret de Maru u  hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama (jednokrevetne sobe po zahtjevu);

– Sve obavezne takse vezane za boravak i hotelski smještaj;

– Usluge turističkog vodiča-pratioca;

– Organizacione troškove.

CIJENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– Fakultativne izlete i ulaznice za lokalitete, objekte i muzeje: cjelodnevni izlet u Barselonu 25€ (za djecu do 12 godina 20€), poludnevni 20€ (za djecu do 12 godina 15€), Figueres sa ulaznicom za Muzej 25€, Flamenko šou 25€, Camp Nou 30€, Akvarijum 20€, diskoteka za sve dane u Španiji 15€, Tossa del Mar 10€…;

– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje u visini pokrića min. 30.000€ po uslovima i cjenovniku Osiguravajuće kuće;

– Osiguranja od otkaza putovanja, osiguranje od oštećenja i gubitka prtljaga i dr. dopunska osiguranja po uslovima i cjenovniku Osiguravajuće kuće;

– Preporuka Organizatora je da putnik posjeduje navedena osiguranja;

– Doplatu za jednokrevetnu sobu 70% od cijene aranžmana;

– Individualne troškove putnika;

– Ostale pansionske i vanpansionske usluge, koje nisu predviđene Programom putovanja;

Informacije i rezervacije

051 217 775

OPIS HOTELA:

– Hotelski kompleks Guitart Central Park Aqua Resort 3*, Lloret de Mar

(https://www.guitarthotels.com/es/hoteles-lloret-de-mar/guitart-central-park-aqua-resort )

Smještaj je u navedenim hotelima ili u sličnim iste kategorije u širem dijelu grada. Hoteli raspolažu restoranom, barom, recepcijom … Sve sobe su opremljene TWC-om, telefonom, TV-om. Tačan naziv i lokacija hotela će biti objavljeni 7 dana prije polaska na putovanje.
NAPOMENE:

Obavezna je prijava za fakultativne izlete prije polaska na putovanje!

Program je rađen na bazi minimum 45 putnika koji su platili punu cijenu aranžmana!

Redoslijed sjedenja od prednjeg, ka zadnjem dijelu autobusa je uvijek u skladu sa redoslijedom sklapanja Ugovora/Potvrde o putovanju. Željena sjedišta, kao i dodatna sjedišta se odobravaju i naplaćuju, po pismenom zahtjevu!

Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3-4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta!

Za svaki fakultativni izlet potrebno je najmanje 35 osoba koje su platile punu cijenu fakultative, u protivnom, cijena fakultativnih izleta po osobi mora biti uvećana ili izlet ne može biti realizovan!

Za svaki fakultativni izlet potreban je najmanji broj prijavljenih osoba što direktno utiče i na cijenu i na mogućnost ili nemogućnost realizacije fakultativnih izleta! Dodatni uslovi za realizaciju izleta, dobijaju se na licu mjesta u zavisnosti od situacije i uslova lokalnog Organizatora!

Informacije i rezervacije

051 217 775

Vrste i cijene fakultativnih izleta su dostupni preko info-tabli i pisanih informacija predstavnika Organizatora, Suorganizatora putovanja, kao i lokalnog Organizatora na destinaciji!

Fakultativni izleti i ulaznice se plaćaju na licu mjesta u eurima, efektivi, osim ukoliko nisu obavezni!

Cijene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i neobavezujuće su za Organizatora.

Fakultativni izleti nisu obavezni i nisu sastavni dio Programa putovanja i Ugovora/Potvrde o putovanju. Putnik odabirom izleta, bira i lokalnog Organizatora, kao i njihove uslove i uzajamne ugovorne obaveze!

Fakultativni izleti ne podliježu Garanciji putovanja!

Cijena izleta, pored ostalog, zavisi i od broja prijavljenih putnika!

Organizator zadržava pravo izmjene redoslijeda, termina i uslova fakultativnih izleta!

Br. telefona predstavnika Organizatora, Suorganizatora na destinaciji će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja putne dokumentacije, a najkasnije prije započinjanja ugovorenog putovanja!

Usluge vodiča, odnosno predstavnika Organizatora (na bilo kom jeziku) za vrijeme boravka na destinaciji, ne podrazumijevaju cjelodnevnu asistenciju.

U okviru svih razgledanja gradova nisu predviđene posjete i ulasci u objekte, osim ako nije drugačije naznačeno u programu!

Sve posjete i izlete je moguće realizovati samo u slučaju da su objekti otvoreni u vrijeme Vašeg boravka u mjestu putovanja i da postoji mogućnost ulaska s obzirom na razne okolnosti (gužva, vrijeme obilaska, praznici, preopterećenost objekta posjetama…)!

Sadržaji svih razgledanja i fakultativnih izleta podložni su promjeni i zavise od gužvi na granicama, putevima, u gradovima, radova na saobraćajnicama, objektima i lokalitetima, saobraćajnih kolapsa, štrajkova, atmosferskog vremena, radnog vremena lokaliteta ili objekata predviđenih za obilazak, kvarova prevoznih sredstava …, kao i zakazanog vremena za određene obavezne sadržaje programa, termine prevoza (bus, brod, avio, transfer…), broja putnika…!

Informacije i rezervacije

051 217 775

U skladu sa svim tim, Organizator zadržava pravo izmjene pojedinih sadržaja programa, njihovog redoslijeda u programu, kao i vremena obilazaka i posjeta!

Organizator ne snosi odgovornost za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta i osiguranja i cijene navedene u programu važe na dan formiranja programa!

Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka i mnogih vanrednih okolnosti…) i može da ga i ne bude!

Putnici koji putuju na izlete, imaju mogućnost da dobiju lunch packet umjesto obroka koji neće koristiti u hotelu i to samo u slučaju ukoliko su izvršili najavu na recepciji najmanje 24h ranije, tj. najkasnije do 12:00h prethodnog dana! Putnik je obavezan da lično podigne svoje lunch packet-e u zakazano vrijeme i na zakazanom mjestu. U protivnom, smatraće se da su obroci redovno iskorišćeni u restoranu i putnik nema nikakvo pravo potraživanja bilo kakvih sredstava i nadoknada na ime neiskorišćenih obroka u hotelu!

Kategorizacija hotela navedena u programu je po nacionalnim standardima svake pojedine zemlje!

Hoteli iz programa se nalaze u gradskim zonama navedenih gradova, ukoliko u programu nije drugačije naznačeno!

Treba uzeti u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usljed objektivnih okolnosti, kao i da usljed državnih ili vjerskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta, tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja… ne rade!

Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između Organizatora putovanja i ino partnera ili hotelijera, te eventualne naknadne promjene koje Organizatoru putovanja nisi poznate ne mogu biti predmet žalbe. Usljed svjetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta Organizator putovanja ne može imati uticaja!

Informacije i rezervacije

051 217 775

Trokrevetne i četvorokrevetne sobe su, po pravilu, standardne dvokrevetne sobe sa jednim, odnosno dva pomoćna ležaja koji su obično lošijeg kvaliteta od redovnih! Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smještajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, kao i ležaj manjih dimenzija!

Rezervacija 1/1 sobe se vrši isključivo na pismeni zahtjev i važi nakon pismene potvrde rezervacije od strane Organizatora!

Obavezno je osiguranje pružanja pomoći za vrijeme putovanja i boravka u inostranstvu! Ukoliko putnik za putovanje u zemlje šengena posjeduje neku drugu, individualnu polisu osiguranja, treba da se kod osiguravajuće kompanije informiše o aktiviranju i korišćenju polise!

U slučaju da putnik odustane od putovanja, doživi nesrećan slučaj, izazove štetu trećim licima i budu mu ukradene ili uništene stvari, može dobiti novčanu nadoknadu od Osiguravajuće kuće, ukoliko plati osiguranje od dopunskih rizika!

Putnik zatečen na putovanju treba na najbrži način da kontaktira Osiguravajuću kuću!

Osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja se plaća u iznosu od 2-3% od ukupne cijene aranžmana. Potrebne informacije mogu se dobiti u Agenciji ili putem telefona. Preporuka Agencije je da putnik posjeduje obe vrste osiguranja.

Maloljetni putnici prilikom putovanja moraju imati ovjerenu saglasnost roditelja!

Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi!

Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrijednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja!

U slučaju poremećaja na monetarnom tržištu, kao i povećanja cijene prevoza, Organizator zadržava pravo na povećanje cijene aranžmana, kao i pravo na otkaz aranžmana, a sve najkasnije 3 dana pred put!

Organizator ne snosi nikakvu odgovornost ukoliko pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju bilo koje zemlje, kao ni u slučaju nedobijanja ili nerealizacije vize, kada se automatski podrazumijeva da putnik odustaje od aranžmana i podliježe troškovima otkaza prema OUP-u i ne vraćaju mu se troškovi vize i osiguranja!

Organizator ne obezbjeđuje vizu već samo može da posreduje u postupku podnošenja dokumentacije za dobijanje vize!

Informacije i rezervacije

051 217 775

Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se kod nadležnog konzulata sami upoznaju sa viznim režimom, kao i uslovima koji važe za zemlju u koju putuju i kroz koje putuju (carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbijede potrebne uslove i isprave!

Svi putnici su obavezni da poštuju ograničenja u vezi sa iznošenjem deviza iz zemlje i da se pridržavaju zakonskih i carinskih propisa, za šta lično snose odgovornost!

Potpisnik Potvrde/Ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da se lično, kao i grupu putnika, upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, eventualnim izmjenama programa putovanja, uslovima viziranja, plaćanja i osiguranja i Opštim uslovima putovanja Organizatora, kao i visini novčanih sredstava koja svaki putnik mora imati prilikom ulaska u zemlje kroz koje i u koje putuje!

Preporučuje se putnicima, državljanima Srbije, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smještaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi, odnosno konzulatu zemlje u koju putuju!

U slučaju da putnik ili Posrednička agencija preko koje je putnik rezervisao aranžman nisu izvršili uplatu u potpunosti do polaska, isto se smatra otkazom putovanja u skladu sa Opštim uslovima putovanja!

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator putovanja zadržava pravo otkaza aranžmana, odlaganja putovanja, angažovanja manjeg prevoznog sredstva, realizacije putovanja zajedno sa drugim Organizatorima istog ili sličnog putovanja, kao i pravo povećanja cijene aranžmana, a sve najkasnije 3 dana pred polazak!

Organizator zadržava pravo da putem „ponude first minute“ i „ponude last minute“, “specijalna ponuda” i sl. proda ovaj aranžman po cijenama koje su niže od cijena u programu. Putnici koji su uplatili aranžman po cijenama objavljenim u ovom programu, nemaju pravo da potražuju razliku u cijeni!

Promo cijena/ponuda, first minute cijena/ponuda, last minute cijena/ponuda, hit cijena/ponuda i sl. važi za samo određeni broj mjesta (osoba).

Putnik se obavezuje da se upozna sa Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja!

Informacije i rezervacije

051 217 775

Organizator putovanja smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima i Programom putovanja, popunjavanjem i potpisivanjem Potvrde/Prijave za putovanje i uplatom novčanih sredstava predviđenih za prijavu i rezervaciju aranžmana!

Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije!

Zbog poštovanja satnica predviđenih Programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi ovjere računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE)!

Opcija prijave: rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unaprijed!

Molimo Vas da se obavezno pažljivo obavijestite o našim Opštim uslovima putovanja. Možete ih pročitati i na našem sajtu!

Sve navedene napomene čine sastavni dio Programa putovanja!

NAČIN PLAĆANJA:

– Prijava i rezervacija podrazumijeva uplatu u visini od 600 KM, a ostatak najkasnije 15 dana prije polaska na putovanje.

– Plaćanje se vrši u KM.

Prijava i uplata:

“KOMPAS TOURS-rm” d.o.o. BANJA LUKA

Nikole Tesle br. 3 /stara BUS stanica/

sa Vama od 1996. godine

LICENCA ZA TOUROPERATORA:

14.07-325-501/19 od 23.08.2019.

(četvrta po redu)

Telefoni: 051 217 775 i 051 219 473

e-mail: kompastours@gmail.com

 VAŠ KOMPAS ZA SIGURAN PUT

1096 UKUPNO PREGLEDA 5 POSJETA DANASKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *