Rumunija 🚌 TEMIŠVAR, 25.04.2020

Rumunija 🚌 TEMIŠVAR, 25.04.2020

♥♥♥ PRIJAVE i UPLATE SU U TOKU ♥♥♥

TEMIŠVAR

1 dan, autobusom

25.04.2020 (subota)

Cijena: 55 KM

Dosta Vam je već poznatih gradova Evrope … Želite nešto potpuno NOVO, nešto što do sada niste imali prilike da vidite i posjetite … POĐITE S NAMA U RUMUNIJU u  TEMIŠVAR – „Grad trgova“, „Grad parkova i ruža“, „Mali Beč“ … U proljetnom periodu grad krase vrtovi i parkovi sa prelijepim cvijetnjacima i baš tada se održava FESTIVAL CVIJEĆA, jedan od najpoznatijih u Evropi… Festival cvijeća, čija je tema CVIJETNI RAJ, će okupiti najpoznatije dizajnere parkovske i cvjećarske arhitekture, ekologe, umjetnike, kompanije i trgovce koji se bave proizvodnjom i prodajom cvijeća i opreme za cvjećarstvo. Festival također uključuje cvjetne izložbe i aranžmane, radionice za posjetioce i profesionalne cvjećare, modnu revije s cvjetnim detaljima, jedinstvene muzičke i plesne predstave, događanja za djecu… TIMFLORALIS će se 2020. godine održati na sva tri glavna gradska trga Temišvara, ali i na susjednim ulicama. Neka Vaše putovanje ovog puta bude u jednom sasvim novom i egzotičnom gradu koji je drugačiji od svih onih u kojima ste do sada bili. POĐITE S NAMA otkrijte nešto novo!!!

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan ♥ 25.04.2020. ♥ subota ♥ BANJA LUKA – TEMIŠVAR – BANJA LUKA

Sastanak svih učesnika putovanja na staroj autobuskoj stanici u 01:30h i polazak autobusom iz Banjaluke sa stare autobuske stanice u 02:00h ujutro. Noćna vožnja prema TEMIŠVARU – najvećem gradu BANATA i zapadnog dijela Rumunije. Uz redovne pauze radi odmora i uobičajene granične formalnosti planirani dolazak u Temišvar u prijepodnevnim satima. Po dolasku slijedi razledanje TEMIŠVARA: TRG POBJEDE – na kojem se nalaze zgrada OPERE i NACIONALNO POZORIŠTE iz 19. vijeka, SABORNA CRKVA BANATSKE MITROPOLIJE, STATUA VUČICE REE sa ROMULOM I REMOM – kao dar grada Rima, TRG SLOBODE na kome je STARA GRADSKA VIJEĆNICA iz 18. vijeka, SPOMENICI MARIJI DJEVICI i poslednjem dačanskom kralju DECEBALUSU, TRG JEDINSTVA sa RIMOKATOLIČKOM KATEDRALOM iz 18. vijeka, BAROKNA PALATA – svojevremeno sjedište Srpske Vojvodine, SRPSKA SABORNA CRKVA – 18. vijek u kojoj se i danas nalazi izuzetan ikonostas rad Konstantina Danila i Mihaila Janića…  Slobodno vrijeme za samostalnu posjetu ŠESTOM FESTIVALU CVIJEĆA koji se održava u strogom centru grada na sva 3 glavna trga i odlična prilika da uživate u prelijepo aranžiranim cvijetnim štandovima mnogobrojnih izlagača. U dogovoreno vrijeme odlazak u tržni centar “IULIUS MALL” koji je najveći tržni centar u Rumuniji, čija je površina veća od 65.000m2 i sa oko 350 najrazličitijih prodavnica, restorana, kafea, hipermarketa i odlična prilika za dobar šoping po povoljnim cijenama. U večernjim satima polazak prema BANJA LUCI relacijom kao u polasku i planiranim vremenom dolaska u poslije ponoćnim satima.

Cijena aranžmana po osobi: 55,00 KM na bazi minimum 50 plativih putnika

Cijena aranžmana uključuje:

prevoz turističkim autobusom;

usluge vodiča prilikom razgledanja TEMIŠVARA;

pratilac putovanja iz Agencije „KOMPAS TOURS“;

kompletna organizacija i realizacija putovanja.

Cijena aranžmana NE uključuje:

♥ obavezno putničko zdravstveno osiguranje za E.U.: 5,00 KM (uplaćuje se u agenciji prilikom uplate aranžmana);

individualne troškove, nepomenute ulaznice, taksi ili drugi prevoz i sve što  nije navedeno u „Cijena aranžmana uključuje“.

Za ovo putovanje potreban je BIOMETRIJSKI PASOŠ sa rokom važenja dužim od 3 mjeseca od dana povratka.

Aranžman je rađen na bazi minimum 50 plativih putnika.

Krajnji rok za obavještavanje o otkazu aranžmana (od strane agencije) je 5 dana prije datuma polaska.

Organizator putovanja zadržava pravo izmjene programa obilazaka iz tehničkih razloga.

Uz ovaj progam važe Opšti uslovi putovanja agencije “KOMPAS TOURS” Banja Luka.

Organizator putovanja:

“KOMPAS TOURS-rm” d.o.o. BANJA LUKA

Nikole Tesle br. 3 /stara BUS stanica/

sa Vama od 1996. godine

LICENCA ZA TOUROPERATORA:

14.07-325-501/19 od 23.08.2019.

(četvrta po redu)

Telefoni: 051 217 775 i 051 219 473

e-mail: kompastours@gmail.com

 VAŠ KOMPAS ZA SIGURAN PUT

805 UKUPNO PREGLEDA 2 POSJETA DANASKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *