Poljska 🚌 KRAKOV, 4 dana

Poljska 🚌 KRAKOV, 4 dana

KRAKOV

4 dana, autobusom

Polazak:    24.10.2019

Povratak:  27.10.2019

BOOM Cijena: 259,00KM!!!  za uplate u cijelosti do 31.08.2019. godine

Krakov – kraljevski grad, jedan od najstarijih gradova u Poljskoj, bivši glavni grad, kolijevka poljske države, jedan od najljepših gradova u Evropi … Putovanje na kome  će Vas šarmantni Krakov oduševiti svojim srednjevjekovnim izgledom, zamkovima, legendama o zmajevima … Krenite sa nama na ovo jedinstveno, bajkovito i mistično putovanje …

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan ♥ 24.10.2019. ♥ četvrtak ♥ BANJA LUKA …

Sastanak učesnika putovanja na staroj autobuskoj stanici u Banjaluci u 21:00h i polazak autobusom u 21:30h. Noćna vožnja teritorijom Republike Hrvatske i Mađarske u pravcu Poljske …

2. dan ♥ 25.10.2019. ♥ petak ♥ KRAKOV

Uz redovne pauze za odmor i granične formalnosti u poslijepodnevnim satima dolazak u KRAKOV – drugi najveći grad Poljske. Slijedi detaljni obilazak KRAKOVA: KATEDRALA (mjesto krunidbe i vječno počivalište poljskih kraljeva), GLAVNI GRADSKI TRG /ili gradska tržnica/ koji potiče još iz 13. vijeka i u tom periodu je bio najveći evropski trg, a gotovo je isti i sada u ovom našem vremenu, SUKIENICE – jedno od najljepših arhitektonskih remek djela unutar koga se nalaze suvenirnice i radnjice koje nude predmete izrađene od drveta, kože, ćilibara, zlata, srebra…, TORANJ STARE OPŠTINSKE ZGRADE – podignut 1383. godine visine 70 metara, KAPIJA SV. FLORIJANA – jedna od osam kapija kroz koje se u srednjem vijeku ulazilo u utvrđeni grad Krakov, jedina je sačuvana i do današnjih dana, KRAKOVSKO UTVRĐENJE BARBIKANA – gotski objekat izgrađen1499. godine i imao je u tom periodu odbrambeni značaj, NARODNO ili POZORIŠTE JULIJUŠA SLOVACKOG – sagrađeno 1893. godine koje u mnogo čemu svojim izgledom podsjeća na Parišku Operu, TORANJ I CRKVA SV. DJEVICE MARIJE – nastala početkom 13. vijeka i najljepša je gotska crkva u cijeloj Poljskoj i sa najdragocjenijim gotskim oltarom u cijelom svijetu, DVORAC VAVEL, CRKVA SV. PETRA I PAVLA – najveća crkva u gradu … Nakon razgledanja grada vožnja do hotela i po dolasku zaduženje hotelskih soba. Slobodno vrijeme za odmor ili aktivnosti po vlastitom izboru. Noćenje.

3. dan ♥ 26.10.2019. ♥ subota ♥ KRAKOV – RUDNIK SOLI VIELIČKA – KRAKOV

Doručak. Slobodno vrijeme u gradu. Predlažemo fakultativni izlet i obilazak rudnika soli VIELIČKA – koji je jedna od najvećih turističkih atrakcija Poljske i koji godišnje posjete milioni turista i koji jednostavno morate posjetiti. Rudnik se nalazi  blizu Krakova i sastoji se od devet nivoa, prvi nivo je na dubini 64m ispod zemlje, a deveti koji je najdublja tačka rudnika je na dubini 327m. Rudnik će vas sigurno oduševiti, lavirint uskih uličica vodi kroz rudnik soli koji će svojom ljepotom i jedinstvenošću ostaviti bez daha svakog posjetioca. Unutar rudnika soli vidjećete i uživati u nestvarnoj ljepoti mnogobrojnih kapela i skulpture od soli, jezera pod zemljom … Obilazak rudnika soli je u  pratnji vodiča čije će vas zanimljive priče oduševiti, prosto nećete vjerovati da je sve što vidite napravljeno od soli, kao da ste u nekoj bajci … Slijedi povratak u Krakov i obilazak KAZIMIRECA – nekadašnje jevrejske četvrti i istorijskog dijela grada na kome se nalazi  srijednovijekovna CRKVA BOŽIJEG TIJELA, JEVREJSKA SINAGOGA  REMUH … Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan ♥ 27.10.2019. ♥ nedjelja ♥ KRAKOV – BANJA LUKA

Doručak. Napuštanje hotela, polazak i vožnja prema Banjaluci relacijom kao u polasku. Usputno posjeta najvećem tržnom centru GALERIA u Krakovu koji se prostire na poivršini od 65.000m2 ima više od 250 prodajnih prostora, restorana, butika, zlatara, parfimerija … Više možete vidjeti na www.galeriakrakowska.pl . Nakon zadržavanja u šoping centru polazak prema Banjaluci sa planiranim vremenom dolaska u kasnim ponoćnim satima (oko 02:00 sata ujutro). KRAJ PROGRAMA

BOOM Cijena: 259,00KM!!!  za uplate u cijelosti do 31.08.2019. godine

CIJENA ARANŽMANA: 279,00 KM na bazi 50 i više plativih putnika

CIJENA ARANŽMANA: 309,00 KM na bazi 35 do 49 plativih putnika

Doplata za smještaj u jednokrevetnoj sobi: 110,00 KM

Cijena aranžmana uključuje:

prevoz turističkim autobusom (klima, ozvučenje, video …);

smještaj u hotelu sa 3* (u sobama 1/2 i 1/2 +1) u KRAKOVU na bazi 2 noćenja sa doručkom; 

usluge vodiča prilikom razgledanja KRAKOVA;

pratilac putovanja iz Agencije „KOMPAS TOURS“;

kompletna organizacija i realizacija putovanja.

Cijena aranžmana NE uključuje:

♥ obavezno putničko zdravstveno osiguranje za E.U.: 10,00 KM (uplaćuje se u agenciji prije polaska na put);

♥ fakultativni izlet VIELIČKA RUDNIK SOLI: 35,00 eur (prevoz, ulaznica,vodič); OBAVEZNO PRIJAVLJIVANJE ZA IZLET JE U AGENCIJI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA ZBOG REZERVACIJE TERMINA ZA GRUPE. AGENCIJA NE GARANTUJE MOGUĆNOST NAKNADNE PRIJAVE  TOKOM PUTOVANJA.

ULAZNICE za bilo koje objekte, ili gdje se plaća ulaz,

Individualne troškove /ručak, večera, piće, šoping…/ kao i troškove gradskog prevoza metroom, tramvajem…,

ostale nepomenute usluge, ulaznice i sve što nije navedeno u „CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE“..

NA OVO PUTOVANJE OBAVEZNO PONIJETI 😀 i DOBRO RASPOLOŽENJE

Za ovo putovanje potreban je BIOMETRIJSKI PASOŠ sa rokom važenja najmanje još 6 mjeseci u odnosu na dan povratka sa putovanja..

Aranžman je rađen na bazi minimum 50/35 putnika.

Organizator putovanja zadržava pravo izmjene programa obilazaka iz tehničkih razloga.

Fakultativna ponuda/izleti uplaćuje se prije polaska na putovanje i potrebno je za svaku minimalno 40/30 osoba. OBAVEZNO PRIJAVLJIVANJE ZA IZLET JE U AGENCIJI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA O PUTOVANJU ZBOG REZERVACIJE TERMINA ZA GRUPE. AGENCIJA NE GARANTUJE MOGUĆNOST NAKNADNE PRIJAVE TOKOM PUTOVANJA.

Krajnji rok za obavještavanje o otkazu aranžmana od strane agencije je 5 dana prije datuma polaska.

Uz ovaj progam važe Opšti uslovi putovanja agencije “KOMPAS TOURS” Banja Luka.

Organizator putovanja:

“KOMPAS TOURS-rm” d.o.o. BANJA LUKA

Nikole Tesle br. 3 /stara BUS stanica/

LICENCA ZA TOUROPERATORA:

14.07-325-56/16 od 01.08.2016.

Telefoni: 051 217 775 i 051 219 473

e-mail:kompastours@gmail.com

 VAŠ KOMPAS ZA SIGURAN PUT

kompas-tours

2212 UKUPNO PREGLEDA 5 POSJETA DANASKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *