Španija ✈ MADRID “World Congress of Controversies in Neurology CONy 2019”, 5 dana/4 noći

Španija ✈ MADRID “World Congress of Controversies in Neurology CONy 2019”, 5 dana/4 noći

MADRID

XIII World Congress Controversies in Neurology CONy 2019

04.04 – 08.04.2019.

5 dana / 4 noći

Cijena: od 455 €

Rok za prijavu: 01.02.2019

CONy pruža platformu za međunarodne stručnjake koji diskutuju i upoređuju iskustva, čime se zatvara jaz između širenja znanja i njegovog korištenja. Srž Kongresa su predavanja koja omogućavaju učesnicima da se fokusiraju na neriješena pitanja u sferi neurologije, sa vodećim svjetskim stručnjacima.  Kongres ima za cilj da obezbijedi najnovije podatke koji olakšavaju rad ljekarima, sa pouzdanim, najnovijim naučnim informacijama, pomažući u svakodnevnoj njezi bolesnika.

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan 04.04.2019. BEOGRAD – MADRID

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla dva sata prije leta u 04:30h. Let za Madrid sa presjedanjem u Frankfurtu u 06:30h. Planirani dolazak u Madrid je u 12:00h. Po dolasku transfer do hotela uz poludnevno razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča na engleskom jeziku. Madrid je glavni grad Kraljevine Španije i istoimene autonomne pokrajine i nalazi se u srcu Pirinejskog poluostrva. Godine 1561. je kralj Felipe II Madrid proglasio prijestonicom onog što će ubrzo zatim postati najveća svjetska imperija. Danas o tim vremenima svjedoče muzeji, velelepne građevine, crkve, palate i parkovi. Osvojiće Vas šarmom i energijom, vrlo tipičnom i neodoljivom. Nezaobilazne znamenitosti Madrida su Kraljevska palata, Plaza Mayor – centralni trg iz vremena Habzurga, koji je danas mjesto okupljanja i stanovnika i posjetilaca grada, sa brojnim kafeima, restoranima, prodavnicama, uličnim zabavljačima, muzej Prado koji sadrži jednu od najelitinijih postavki umjetničkih dijela na svijetu čiji su autori Goja, Velaskez, El Greko… Madrid je takođe poznat po svojoj modernoj arhitekturi, neboderima, noćnom životu… Zato se kaže da nigdje drugdje u svijetu prošlost nije tako blizu sadašnjosti. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme ili individualni odlazak na kongresni program. Noćenje.

2. dan 05.04.2019. MADRID

Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. KONGRESNI PROGRAM. Noćenje.

2. dan 06.04.2019. MADRID

Doručak. KONGRESNI PROGRAM. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Preporučujemo posjetu nekom od muzeja (Museo del Prado, Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía, Museo Thyssen–Bornemisza…). Muzej Prado najpoznatiji je španski muzej, kao i jedan od najboljih svjetskih muzeja takve vrste. Posjeduje impozantnu kolekciju umjetnina – više od 4000 slika španskih umjetnika, preko 2000 dijela flamanskih i italijanskih slikara, više od 300 slika francuskih umjetnika, a tu su i brojna druga vrhunska djela slikarske umjetnosti. Predlažemo da posjetite i Kraljevsku palatu Real (Palacio Real) koja je izgrađena 1738. godine na mjestu nekadašnjeg mavarskog utvrđenja koje je uništeno u požaru nekoliko godina ranije. Ova impresivna zgrada, po mnogima jedna od najljepših u Evropi, predstavlja nekadašnju rezidenciju španskih burbonskih vladara. Pored njene elegantne arhitekture, moguće je zaviriti i u unutrašnjost gdje će Vas impresionirati bogato opremljene i ukrašene sobe sa originalnim namještajem. Noćenje.

4. dan 07.04.2019. MADRID – TOLEDO – MADRID

Doručak. KONGRESNI PROGRAM. Za zainteresovane putnike možemo organizovati fakultataivni izlet u Toledo. To je prije svega grad prebogate istorije. Sveti grad, Imperijalni grad, Grad triju kultura… dug je popis naziva, što samo odražava kulturno bogatstvo ovog mjesta. Brežuljci Toleda s tri su strane okruženi rijekom Tejo. Krajolikom dominiraju Alcazar, prva četvorougaona tvrđava sa tornjevima na svakom uglu, i impozantna Katedrala, posebno lijepa po noći, zbog odličnog osvjetljenja. To je, po veličini, druga katedrala u Španiji, odmah nakon one u Sevilji, a gradila se gotovo tri vijeka. U njoj možete pronaći djela nekih velikih umjetnika, kao što su Goja i El Greco. Hodajući uskim ulicama Toleda zaista možete osjetiti duh nekih davnih vremena, mističnost Svetoga grada. Ovaj naziv grad duguje tome što su ga osvajale i nastanjivale tri kulture – hrišćani, muslimani (Mavari) i jevreji. Povratak u Madrid. Slobodno vrijeme. Noćenje.

5. dan 08.04.2019. MADRID – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme do transfera na aerodrom. Transfer je planiran u 14:00h. Let za Beograd sa presjedanjem u Frankfurtu je planiran za 17:00h. Dolazak u Beograd je u 23:50h po redu letenja.

Smještaj u  1/2 sobama ili u dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem

Hotel 3*, širi centar grada

455 €

Doplata za 1/1 sobu 165 eur

CIJENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Avionski prevoz na relaciji Beograd-Madrid-Beograd kompanijom Lufthasa sa presjedanjem u Frankfurtu;
 • Smještaj u hotelu sa 3* u Madridu, na bazi 4 noćenja sa doručkom;
 • Transferi aerodrom-hotel-aerodrom sa poludnevnim panoramskim i pješačkim razgledanjem grada;
 • Turistički obilazak Madrida i Toleda u pratnji vodiča;
 • Nisu predviđene posjete ni unutrašnji obilasci napomenutih građevina, osim u slučaju da to po programu nije drugačije naznačeno;
 • Usluge lokalnog vodičkog servisa na engleskom jeziku;
 • Usluge pratioca grupe iz agencije;
 • Troškovi organizacije putovanja;
 • Transferi prema programu.

CIJENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Dio aerodromskih taksi u iznosu od 131 eur koje su podložne manjim promjenama do polaska;
 • KOTIZACIJA ZA KONGRES;
 • Ulaznice na lokalitetima i posjete, ukoliko nije naznačeno drugačije u programu;
 • Putno zdravstveno osiguranje (možete kupiti u agenciji);
 • Boravišne takse u hotelima koje se plaćaju na licu mjesta prilikom prijave u hotel;
 • Sve programom nepomenute usluge.

KOTIZACIJA ZA KONGRES:      http://www.comtecmed.com/cony/2019/Registration.aspx

 

EARLY REGISTRATION
Until February 20, 2019

LATE REGISTRATION
February 21 –
March 27, 2019

ON-SITE
REGISTRATION
From March 28, 2019

Participants – Physicians and Scientists

€ 490

€ 570

€ 650

Trainees*, Health Professionals & Students

€ 320

€ 400

€ 480

Participants from developing countries**

€ 240

€ 310

€ 360

Full Registration for
Spanish participants***

€ 240

€ 340

€ 390

Daily Registration for
Spanish participants***

€ 100

€ 120

€ 160

Fakultativni izleti:

Toledo – cijena izleta sa uključenim transferom, panoramskim/pješačkim razgledanjem grada i vodičem: 55 eura.

*Prijave za izlete se vrše u agenciji, prilikom sklapanja ugovora. Uplate se vrše takođe u agenciji prilikom uplate aranžmana. Za realizaciju svakog izleta potrebno je da se prijavi minimum 15 plativih putnika.

NAČIN PLAĆANJA: prilikom prijave se plaća akontacija u iznosu 40% od cijene aranžmana, a ostatak najkasnije 14 dana prije početka putovanja.

NAPOMENE:

1) U slučaju promjena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cijenu ili otkaže aranžman najkasnije 5 dana prije započinjanja putovanja.

2) Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih pojavom „migrantske krize“ mogući su neočekivani problemi u realizaciji putovanja kao što su kašnjenja, zastoji, nužnost promjene graničnog prelaza i zemlje tranzita na šta organizator putovanja ne može imati uticaja ili predvidjeti prilikom kreiranja programa. U tom smislu agencija zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmjeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbjedne i što kvalitetnije realizacije.

VAŽNA NAPOMENA: Agencija ne snosi bilo kakvu odgovornost u slučaju promjene reda letenja avio kompanije, kao i u slučaju eventualnog štrajka i obustavljanja letova. U tom slučaju je avio kompanija odgovorna za sprovođenje i realizaciju letova. Krajnji rok za prijavu putnika do popune mjesta što zavisi od trenutne raspoloživosti.

Rok za prijavu je 01.02.2019.

Prilikom prijave putnici dostavljaju fotokopiju prve strane pasoša, jer u suprotnom agencija ne snosi odogovornost ukoliko se nađe greška prilikom štampanja avionskih karata.

NAPOMENA: Aranžman je plativ u KM. Agencija zadržava pravo korekcije cijene i programa i hotela (usljed objektivnih razloga) u slučaju promjene na monetarnom tržištu, promjene reda letenja ili manjeg broja prijavljenjih putnika. Agencija zadržava pravo otkaza aranžmana minimum 5 dana prije početka putovanja, ukoliko se ne prijavi dovoljan broj putnika.

Aranžman je rađen na bazi minimum 20 plativih putnika

U slučaju da se prijavi manji broj putnika agencija zadržava pravo korekcije cijene ili otkaza putovanja.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽEĆI SU OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE “KOMPAS”

“KOMPAS TOURS-rm” d.o.o. BANJA LUKA

Nikole Tesle br. 3 /stara BUS stanica/

LICENCA ZA TOUROPERATORA:

14.07-325-56/16 od 01.08.2016.

Telefoni: 051 217 775 i 051 219 473

e-mail:kompastours@gmail.com

 VAŠ KOMPAS ZA SIGURAN PUT

kompas-tours

556 UKUPNO PREGLEDA 4 POSJETA DANASKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *