Grčka 🚌 POLIHRONO, 12 dana/10 noći

Grčka 🚌 POLIHRONO, 12 dana/10 noći

GRČKA: Ljeto 2019

Kasandra, HALKIDIKI

POLIHRONO

12 dana/10 noći, autobusom iz Banja Luke

Polazak:   19. Maj 2019

Povratak: 31. Maj 2019

Cijena aranžmana po odrasloj osobi: 49,00 KM (samo za uplatu do 31.01.2019)

POLIHRONO – prelijepo ljetovalište smješteno na poluostrvu KASANDRA – HALKIDIKI, tipično grčko mjestašce koje pored uživanja na toplom grčkom suncu, na predivnoj pješčanoj plaži bez vjetra, savršeno čistoj morskoj vodi, maslinjacima…, svojim gostima nudi dobru zabavu u noćnim barovima, restoranima i tavernama, odličnu grčku hranu, vino, muziku … Putovanje koje neće nikoga iznevjeriti i prilika da doživite temperament Grka i grčke muzike, da osjetite ukuse i mirise grčkih specijaliteta i njihovih kulinarskih majstorija, da kušate kvalitetna vina, zaigrate SIRTAKI…

VRIJEDNOST VIŠE vodimo Vas u fabriku kože!!!

VRIJEDAN POKLON AGENCIJE “KOMPAS TOURS” svim putnicima, BESPLATNO RAZGLEDANJE SOLUNA !!!

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan ♥ 19.05.2019. ♥ nedjelja ♥ BANJA LUKA …

Sastanak učesnika putovanja u 15:30h na staroj autobuskoj stanici u 15:30h i polazak iz Banja Luke u 16:00h i vožnja, teritorijom Republike Hrvatske, Srbije i Makedonije prema Grčkoj, sa redovnim pauzama za odmor…

2. dan ♥ 20.05.2019. ♥ ponedjeljak ♥ … POLIHRONO

… Dolazak u podnevnim satima u POLIHRONO, ljetovalište na KASANDRI – HALKIDIKI i smještaj u apartmane od 15:00h. Noćenje.

3. – 10. dan ♥ 21.05 – 29.05.2019. ♥ utorak – srijeda ♥ POLIHRONO

Boravak u POLIHRONU, ljetovanje i provod na pješčanim plažama, odlična zabava i velika ponuda najrazličitijh sportskih aktivnosti, noćni provod u barovima i diskotekama… U toku Vašeg boravka, moguće je organizovati mnogobrojne fakultativne izlete: METEORI 25,00 eur, AKVAPARK SOLUN 25,00 eur

11. dan ♥ 30.05.2019. ♥ četvrtak ♥ POLIHRONO – SOLUN …

Doručak. Napuštanje hotela i u 10:00h polazak prema BANJA LUCI. Kao POKLON AGENCIJE “KOMPAS TOURS” svim putnicima slijedi BESPLATNO razgledanje SOLUNA u trajanju od oko sat vremena: ARISTOTELOV TRG, BIJELA KULA, SPOMENIK ALEKSANDRA MAKEDONSKOG, SAJAM, VIA EGNACIJA, ROTONDA, GALERIJEV SALAVOLUK, CRKVA SVETOG DIMITRIJA, VARDARIS I VENIZELOSOV TRG, SRPSKO VOJNIČKO GROBLJE… Još jedan POKLON AGENCIJE “KOMPAS TOURS” odlazak do fabrike kože gdje možete kupovati po najpovoljnijim povoljnim cijenama sve od kože. Vrijeme za šoping u SOLUNU do 15:00h i nastavak  vožnje prema BANJA LUCI relacijom kao u dolasku uz redovne pauze za odmor …

12. dan ♥ 31.05.2019. ♥ petak ♥ … BANJA LUKA

… Noćna vožnja sa planiranim povratkom u ranim jutarnjim satima (oko 07:00h ujutro.). KRAJ PROGRAMA

Cijena aranžmana po odrasloj osobi: 49,00 KM (samo za uplatu do 31.01.2019)

Cijena aranžmana po odrasloj osobi: 89,00 KM (za uplatu od 01.02.2019)

Cijena aranžmana za dijete do 7 godina: 29,00 KM (spava sa roditeljima u ležaju)

Cijena aranžmana uključuje:

smještaj u apartmanima (dvokrevetni i trokrevetni) na bazi 10 NOĆENJA;

♥ uslugu pratioca putovanja;

♥ troškovi organizacije i realizacije putovanja.

Cijena aranžmana NE uključuje:

♥ prevoz visoko-turističkim autobusom (A/C, audio, video…): 239,00 KM (uplaćuje se u agenciji prije polaska na put);

♥ Obavezno putničko zdravstveno osiguranje za E.U.: 20,00 KM (uplaćuje se u agenciji prije polaska na put);

Boravišna taksa po smještajnoj jedinici: 10,00 KM (uplaćuje se u agenciji prije polaska na put);

NAŠA PREPORUKA!!! Fakultativni izlet za manastir METEORE (prevoz+vodič+ulaznica) 25,00 eur: cjelodnevni izlet (u trajanju od oko 10 sati) prema manastirskoj oblasti METEORA – prirodnom fenomenu (često pominjani kao osmo svjetsko čudo), smještenoj u neposrednoj blizini grada Kalambaka. Posjeta radionici ikona u podnožju manastirskog kompleksa i mogućnost kupovine osvještanih ikona i raznih drugih, tipično grčkih suvenira. Panoramsko razgledanje manastira: VARLAM, SVETI STEFAN, SVETI NIKOLA ANAPAVSIS, RUSANU i SVETA TROJICA. 

♥ WATERWORLD (prevoz+ulaznica) 25,00 eur: odlazak u zabavni park u SOLUNU koji godišnje posjeti oko 3 miliona posjetilaca. Zabava i adrenalinsko uživanje za ljubitelje ovakvih aktivnosti.

♥ Individualne posjete, ulaznice koje nisu navedene, gradski prevoz, kao ni druge nenavedene troškove.

APARTMANI: 
– Svi gosti su obavezni da se pridržavaju uslova korišćenja apartmana;
– Korišćenje apartmana počinje od 15:00h prvog dana, dok se apartmani moraju napustiti poslednjeg dana, najkasnije do 09:00h;
– Čistoću u apartmanima za vrijeme boravka održavaju sami korisnici;
– Posteljina je sastavni dio inventara, ali ne i peškiri, sapun i toalet papir;
– Apartmani nisu fizički obezbjeđeni i odgovornost za svoje lične stvari snose gosti; 
– Apartmani i studiji nisu kategorisani;
– Agencija ne može uticati na jačinu signala i protok bežičnog interneta u kućama;
– Svu nastalu štetu tokom boravka u apartmanu, korisnik apartmana plaća na licu mesta, vlasniku apartmana. 

Polihrono je turističko mjesto u sjevernoj Grčkoj, koje pripada opštini Kasandra u okviru okruga Halkidiki. Polihrono je poznato turističko odredište na veoma posjećenom poluostrvu Halkidiki i jedno od najposjećenijih mjesta u Grčkoj od strane naših turista.

Polihrono se nalazi na istoku poluostrva Kasandra, poluostrvo Halkidiki. Mjesto se nalazi na obali Egejskog mora u zalivu Toroneos, na oko 97 km jugoistočno od Soluna (udaljenost putem).

Plaža u Polihronu je dugačka i pješčana sa ulaskom u more gdje se dubina postepeno povećava, što je naročito pogodno za djecu. Iznad Polihrona se prostire borova šuma koja u kombinaciji sa blagim povjetarcem koji uvek duva u ovoj regiji pravi onaj mediteranski miris koji naši turisti vole. Prirodne ljepote, srdačnost i gostoljubivost domaćina, uređenost i dobra snabdjevenost, daju garanciju da ćete ovdje provesti izuzetno prijatan odmor koji je teško zaboraviti.

Polihrono ima ambulantu, poštu, apoteku, mnoštvo supermarketa i prodavnica, hotela, vila i pekara, picerija, taverni, kafića, restorana i barova, ekskluzivnih radnji i zlatara, rent a car agencija… Iako Polihrono posjeduje veliki broj mjesta za zabavu, radije ga posjećuju oni koji vole da provedu odmor spontano i bez presije. More u Polihronu je jedno od najčistijih u Grčkoj, pijesak na plaži je nešto krupniji, voda prijatno topla, a vjetra skoro da nema. Takođe plaža u Polihronu posjeduje plavu zastavicu. Posebno se ističe po svojoj čistoći i isparenju joda pa blagotvorno utiče na sve naše turiste nezavisno od starosnog doba.

Apartmani u Polihronu su tradicionalno u grčkom stilu ali postoje i novoizgrađeni objekti koji idu u skladu sa sve većom tražnjom za jednu od najljepših regija za odmor u cijeloj Grčkoj. Ono što je vrlo impresivno u ovoj regiji je broj naših turista koji se povećava svake godine. Blizina Haniotija i Pefkohorija čini ovu regiju najinteresantnijom na našem tržištu po pogledu svih sadržaja, a ponajviše lijepih plaža koje su rasprostanjene po celoj regiji (Kriopigi, Kalitea, Sani, Furka, Siviri, Posidi, Paljuri, Nea Fokea, Nea Potidea..).

Od brojnih izleta preporučujemo: krstarenje Toroneosom sa posjetom ostrvu Kornjača, šoping u Solunu, Akvapark u Solunu, posjeta Zejtinliku – groblju srpskih vojnika iz I svjetskog rata, posjeta Meteorima…

Ono što odvaja Polihrono od ostalih mjesta u Grčkoj je prelijepa – tirkizna boja mora. Takođe je u ovom zalivu more bez talasa, vrlo mirno – bonaca, kako vole da ga nazovu i blagotvorno utiče na one koji su u svakodnevnom životu izloženi stresu i nepovoljnim društvenim prilikama. Posebno preporučujemo porodicama ovu destinaciju zbog samog ulaza u more, koje u nekim dijelovima može biti i pedesetak metara, tako da je Polihrono stvoren za djecu i odmor.

Plaža je pjeskovita, biserne boje, i nalazi se odmah ispod pješačke zone gdje se sa jedne strane nalazi mnoštvo restorana, kafića, prodavnica suvenira itd. Blizu svih naših objekata u Polihronu se nalaze supermarketi pa je nabavka hrane i pića olakšana.

Vila Alexandris se nalazi u centralnom dijelu Polihrona na oko 70 metara od plaže. Apartmani se sastoje iz kuhinje sa trpezarijskim stolom i velikim kombinovanim frižiderom, potpuno renoviranim kupatilima za sezonu 2018. i vratima odvojene spavaće sobe. U spavaćim sobama su dva ili tri klasična kreveta ili jedan francuski krevet (140 cm) i jedan klasičan. Svi apartmani su za letnju sezonu 2018. opremljeni novim sofama u kuhinji namijenjenim za smještaj jedne odrasle osobe. Svi apartmani su opremljeni klima uređajem (uključen u cijenu), TV-om, peškirima (novo za sezonu 2018) i fenom za kosu. Vila raspolaže zajedničkom garniturom za sjedenje i prostorom za odlaganje prtljaga posebno pogodnim u danima smjene gostiju. Gostima je na raspolaganju dvorište sa roštiljem i tušem. Vila (ne i svaka smještajna jedinica posebno) posjeduje sopstveni bežični internet sa jednim ruterom pa u skladu sa tim ne možemo garantovati jačinu signala.

Vila Despina se nalazi u Polihronu na oko 250 metara od plaže. Vila posjeduje petokrevetne dupleks apartmane i trokrevetne apartmane koji se nalaze u visokom prizemlju i na spratu. Petokrevetni dupleks apartmani su troprostorni i sastoje se od prostrane kuhinje sa trpezarijskim stolom i velikim kombinovanim frižiderom, kupatila i dvije spavaće sobe, sa francuskim (140 cm) i klasičnim krevetima. Trokrevetni apartmani su dvoprostorni i sastoje se od spavaće sobe sa klasičnim krevetima, kupatila i kuhinje u kojoj se nalazi treći ležaj. Svi apartmani su opremljeni sa klima uređajima (uključeni u cijenu), kupatilom i  prostranom terasom. Za ljetnu sezonu 2018. u svim smještajnim jedinicama su postojeći kreveti zamijenjeni novim i svi su opremljeni TV uređajima sa “flat” ekranima. Vila je ograđena. Vila (ne i svaka smještajna jedinica posebno) posjeduje sopstveni bežični internet sa jednim ruterom pa u skladu sa tim ne možemo garantovati jačinu signala.

Vila Galini Superior se nalazi u Polihronu na samoj obali mora u prvoj liniji kuća. Vila ima dva tipa 1/3+1 studia. Jedni su sa direktnim pogledom na more i veće su površine od drugog tipa koji imaju bočni pogled na more. Studiji su na I i II spratu i opremljeni sa SATTV-om (sa programom RTS-a), klima uređajem (uključen u cijenu), i sefom. Sastoje se od kuhinje sa velikim kombinovanim frižiderom, kupatila i spavaće sobe sa sa klasičnim krevetima i 1 kvalitetnim pomoćnim krevetom. U neposrednoj blizini vile je Praia bar, gdje se gosti mogu opustiti. Vila (ne i svaka smještajna jedinica posebno) posjeduje sopstveni bežični internet sa jednim ruterom, pa u skladu sa tim ne možemo garantovati jačinu signala. Napomena: U blizini vile se nalazi bar na otvorenom Praia pa za vrijeme visoke sezone se može desiti da vikendom bude glasnija muzika po noći.

Vila George se nalazi u centru Polihrona na 180 m od plaže. Vila posjeduje 1/3+1 mezonete koje se sastoje od dnevnog boravka sa kuhinjom i kaučem predviđenim za jednu osobu, spavaćom sobom u donjem nivou sa francuskim ležajem (160 cm) ili dva klasična ležaja, sobom manje površine na gornjem nivou sa jednim ležajem predviđenom samo za spavanje. Svi apartmani su opremljeni TV-om, klima uređajem (uključen u cijenu), kupatilom i velikom terasom koja ima bočni pogled na more. Odmah do vile se nalazi supermarket. Vila (ne i svaka smještajna jedinica posebno) posjeduje sopstveni bežični internet sa jednim ruterom pa u skladu sa tim ne možemo garantovati jačinu signala.

Vila Kostas nalazi se na 120 metara od plaže, u hladu mediteranskog rastinja. Sastoji se od prostranih i skromno opremljenih 1/3+2 dupleks mezoneta, smještajnih jedinica na dva nivoa opremljenih u tradicionalnom grčkom stilu. Donji dio mezoneta čine kupatilo i kuhinjsko-trpezarijski dio (iz kojeg se izlazi na terasu) sa TV-om i jednim standardnim krevetom. Mini kuhinju čine manji frižider, rerna sa dve plotne, aspirator i osnovni pribor i posuđe. Gornji dio mezonete se sastoji od hodnika sa velikim plakarom i dvije spavaće sobe. Jedna je sa grčkim krevetom (120cm širina), a druga sa jednim standardnim i jednim zidanim krevetom specifičnih dimenzija (160x100cm) predviđenim za smještaj djece do 7 godina. Obe sobe su opremljene klima uređajima koji su uključeni u cijenu i imaju izlaz na balkon. Svi prozori u mezonetama imaju komarnike. Vila (ne i svaka smještajna jedinica posebno) posjeduje sopstveni bežični internet sa jednim ruterom pa u skladu sa tim ne možemo garantovati jačinu signala.

Vila Leonardo smještena je na 180 od plaže, u velikom dvorištu sa roštiljem predviđenom za boravak i opuštanje gostiju, okružena zelenilom. Raspolaže slijedećim smještajnim jedinicama: 1/3+1 apartmanima koji su dvoprostorni, sa francuskim (140 cm) i klasičnim krevetom u spavaćoj sobi i ležajem na razvlačenje u trpezarijskom dijelu, malim frižiderom i tri plotne sa rernom u kuhinji, velikim kupatilom, dvije terase; 1/5 dvoprostornim  apartmanom koji raspolaže velikim dnevnim boravkom sa tri klasična ležaja, spavaćom sobom sa francuskim krevetom (140 cm) velikom kuhinjom sa kombinovanim frižiderom i tri plotne sa rernom, dvije terase; 1/5 dupleks apartmanima, troprostornim jedinicama sa po dva klasična kreveta u svakoj spavaćoj sobi, dnevnim boravkom sa jednim klasičnim krevetom i kaminom, prostranom kuhinjom sa kombinovanim frižiderom i tri plotne sa rernom, velikom terasom. Svi apartmani su klimatizovani (uračunato u cijenu), sa TV-om, TWC-om. Vila Leonardo raspolaže sa prostorijom za odlaganje prtljaga, tušem i sa uslužnim toaletom naročito pogodnim u danima smjene gostiju. Vila (ne i svaka smještajna jedinica posebno) posjeduje sopstveni bežični internet sa jednim ruterom pa u skladu sa tim ne možemo garantovati jačinu signala.

Vila Maria se nalazi u centru Polihrona, na oko 150 metara od plaže. Dupleks apartmani su u visokom prizemlju i svi su za ljetnu sezonu 2018. kompletno renovirani. Dupleksi su troprostorni i sastoje se od zasebnog kuhinjskog i trpezarijskog dijela, dvije spavaće sobe i prostranog kupatila. U jednoj spavaćoj sobi je francuski krevet, a u drugoj dva klasična. Kuhinje su prostrane, sa velikim kombinovanim frižiderom. Svi dupleks apartmani su sa TV-om sa flat ekranom, klima uređajem (uključen u cijenu) i dvije terase. Kuća je okružena zelenilom, ima svoje dvorište koje je ograđeno. Vila (ne i svaka smještajna jedinica posebno) posjeduje sopstveni bežični internet sa jednim ruterom pa u skladu sa tim ne možemo garantovati jačinu signala.

Vila Vasiliki nalazi se na 300 metara od plaže, u dvorištu punom zelenila. Raspolaže skromnim dvoprostornim apartmanima 3+2 smještenim u prizemlju kuće. Prvi tip apartmana je sa “grčkim” ležajem (115 cm širine) u spavaćoj sobi i još jednim “grčkim” krevetom i kaučem u kuhinjskom dijelu. Drugi tip 3+2 apartmana je sa “grčkim” i standardnim krevetom u spavaćoj sobi i još jednim “grčkim” krevetom u kuhinjskom dijelu. Svi apartmani su sa kupatilom, TV-om i terasom. Kuhinje u ovim apartmanima su renovirane za ljetnu sezonu 2018. Apartman 1/3+1 je na prvom spratu kuće. Takođe je dvoprostorni, sa grčkim (115 cm) i standardnim krevetom u spavaćoj sobi i pomoćnim (klik klak) ležajem u kuhinjsko trpezarijskom dijelu. Apartman je (za razliku od apartman 1/3+2 u prizemlju) sa klima uređajem (uključen u cijenu), TV-om i velikom terasom. Vila (ne i svaka smještajna jedinica posebno) posjeduje sopstveni bežični internet sa jednim ruterom pa u skladu sa tim ne možemo garantovati jačinu signala.

RASPORED SJEDENJA U AUTOBUSU JE PREMA DATUMU UPLATA!!!

NA OVO PUTOVANJE OBAVEZNO PONIJETI 😀 i DOBRO RASPOLOŽENJE

Za ovo putovanje potreban je BIOMETRIJSKI PASOŠ sa rokom važenja još 6 mjeseci po povratku sa putovanja.

Aranžman je rađen na bazi minimum 50 putnika.

Organizator putovanja zadržava pravo izmjene programa obilazaka iz tehničkih razloga.

Fakultativna ponuda/izleti uplaćuje se prije polaska na putovanje i potrebno je za svaku minimalno 35 osoba.

Krajnji rok za obavještavanje o otkazu aranžmana od strane agencije je 5 dana prije datuma polaska.

Uz ovaj progam važe Opšti uslovi putovanja agencije “KOMPAS TOURS” Banja Luka.

Organizator putovanja:

“KOMPAS TOURS-rm” d.o.o. BANJA LUKA

Nikole Tesle br. 3 /stara BUS stanica/

LICENCA ZA TOUROPERATORA:

14.07-325-56/16 od 01.08.2016.

Telefoni: 051 217 775 i 051 219 473

e-mail:kompastours@gmail.com

 VAŠ KOMPAS ZA SIGURAN PUT

kompas-tours

884 UKUPNO PREGLEDA 14 POSJETA DANASKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *